Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da teknik direktörü Saffet Susiç, lige verilen aranın kendilerine yaradığını söyledi.

Ligde cezalı ve sakat futbolcularının çokluğu nedeniyle birçok maça ideal kadro ile çıkamadıklarını vurgulayan Susiç, sakat futbolcuların yeniden takıma katılabilmesi adına milli maçlar nedeni ile lige verilen aranın iyi olduğunu söyledi.

Susiç, 'Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada tedavi sürecini tamamlayan birçok arkadaşımız Kasımpaşa karşısına tam sağlıklı çıkabilecek. Bu da gerçek gücümüzü sahaya daha iyi yansıtmamız açısından iyi olacak. Sahamızda oynayacağımız Kasımpaşa maçını taraftarımızın desteği ile kazanacağımıza inanıyorum. Ligin ilk yarısında kalan 5 maçı en az puan kaybı ile bitirmek istiyoruz. Özellikle sahamızda Kasımpaşa, Kayserispor ve Denizlispor ile yapacağımız maçlarda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Deplasmanda yapacağımız Beşiktaş ve Ankaraspor maçlarında en az 1 puan alarak ilk yarıdaki 20 puan hedefimize ulaşmalıyız' diye konuştu.

Öte yandan, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdüren yeşil mavililerde yapılan antrenmana ameliyat olan Anderson ve sakatlığı devam eden kaleci Metin Aktaş katılmadı. Sakatlığı düzelen Altan ile Serhat ise takımla birlikte antrenmana çıktı.

Editör: HABER MERKEZİ