Rizeli denildiğinde akla iş bitiren, başarıya ulaşan, tuttuğunu koparan insanlar akla gelir. Hele Kalkavan ve Mete aileleri dendimi el attıkları işlerde başarıya ulaşmış başarılı işler akla gelirdi. Takı Rizespor hohol olana kadar. Bir insan futboldan anlamayabilir. Ama kendisine git Rizespor’u ihya et denildiyse ekibini kurar ve başarır.  Ama bizde ne oldu?  Ekibi gerek görülmedi. Çünkü büyük Ekonomist Süvarıoğlu ve hatada yapsalar şak şaklayan bir kısım medya vardı. Ama yanlış hesap Bağdat’tan döner. O hataları öven medya bir anda yön değiştirir. Biz bunu Rize’de çok yaşadık.

Ta başından beri yan yanlışlara isyan ettiğimizde, Sayın Başkan birkaç şak şakçının de olduğu bir ortamda “Rizespor Bank Asya’nın Fenerbahçe’sidir “ dedi. Ve öyle bir tablo çizdi ki ; ya dedim ya biz Papa Yeni Gine’de yaşıyoruz. Yada Sayın Alahattin Onay Bey’in programında bir hemşehrimizin attığı mesajda belirttiği gibi Metin Kalkavan Masalları sürüyor.

Kenan Yelkenci ne demişti. Siz yolcusunuz, bizde hancı”

Sevgili Kenan Yelkenci kaleme aldığı yazısında “Koca bir yıl içerisinde yaşananların, doğruların, yanlışların konuşulacağı başka neresi olabilir ki. Rizespor Derneği’nin toplantısında, üstelik takım bu denli sorunlu iken konuşamayacaksak başka ne zaman, nerede konuşabileceğiz ki. Aslında Sayın Başkanın o incitici sözünden sonra yapılması gereken, salondaki tüm kulüp üyelerinin salonu terk etmesi idi. Ama bu öyle bir Rizespor sevdasıdır ki, kovsanız da terk etmiyoruz. Çünkü, biz dün vardık, siz yoktunuz. Yarın siz yine olmayacaksınız ama biz yine olacağız. Açıkçası her kes biliyor ki “siz yolcusunuz, bizde hancı.”

Biz Aş. Kurduk. Eleştireceksen parayı ver, A.Ş ye gir eleştir. Bu mantık modern çağda yeri kalmıştır. Rizespor A.Ş tabana yayılmadıkça Rizespor’un Rizeli ile bütünleşmesi imkansızdır.

İnsanları üzmek, insanları değerlerini ve Rizespor2un marka değerini düşürme adına elllerinden ne geldiyse yaptılar. Sevgili yönetim Rizeli’nin sesine kulak kapadı. Rizespor’u Rizeliye rağmen yönetmeye kalktı. Eleştirene kötü, yanlışlarını alkışlayana hoş görü ile baktı. Ve sonun da halat koptu.  Biz hep uyardık yazdık . Yanlışı alkışlamadık. Daha fazla uzatmaya hacet yok. Çünkü her hatada bu yönetimi alkışlayan bazı isimler Rizespor hohol olunca yön değiştirip zaten yönetime saldırmaya başlayacaklardır.

Editör: HABER MERKEZİ