Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır, Galatasaray ile yaptıkları maçtan iyi bir sonuçla ayrılarak ligin ikinci yarısına iyi başlamak istediklerini, ama başaramadıklarını söyledi.

Abdülkadir Çakır, yaptığı açıklamada, Galatasaray ile yaptıkları maçta sahadan iyi sonuçla ayrılmak istediklerini belirterek, “Ancak maçta istediğimiz gibi oynayamadık. Bir çok hata yaptık. Bu da 5-2 gibi farklı bir skorla yenilmemize neden oldu” dedi.

Böyle bir yenilgiyi beklemediklerini dile getiren Çakır, “Galatasaray elbette ki güçlü bir ekip, ancak biz de bu maça iyi hazırlanmıştık. Bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılarak ligin ikinci yarısına iyi başlamak istiyorduk, ama bunu başaramadık. Maçta çok kötü oynadık. Galatasaray ise bulduğu pozisyonları iyi değerlendirerek sonuca gitti” diye konuştu.

Bu maçı unutup gelecek hafta deplasmanda yapacakları Gençlerbirliği maçını düşünmeye başladıklarını ifade eden Çakır, “Bundan sonra başarılı sonuçlar alıp bu maçı telafi edeceğiz. Özellikle kupada başarılı olmak istiyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ