Ç.Rizespor basın sözcüsü Cengiz Mataracı Koray ile her konuda anlaştıklarını söyleyerek” Bu oyuncu ile iki yıllık bir anlaşma imzaladık. Daha önce Rizespor da uzun yıllar hizmet veren Koray Avcı şehrimizin yabancısı değildir. Ön libero mevkiinde kendisinden çok şey bekliyoruz.” Dedi.

 CENK RİZE YE YAKIN

Kasımpaşa da önceki sezon oynayan Cenk İşler ile görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Ç.Rizespor basın sözcüsü Cengiz Mataracı “ Koray artık bir yıllık Rizespor un, Cenk ile her konuda anlaştık, sanırım başka pürüz yok, bu oyuncu da büyük bir ihtimalle bizimle birlikte olacak, görüşmelerimiz devam ediyor, ayrıca 3 üncü bir oyuncu girişimimiz var, orta saha oyuncusu bunu da bir iki gün içinde açıklayacağız” dedi.

 CUMARTESİ STAD ŞENLENMELİ

Cumartesi günü Akşam saat 17 de yeni şehir stadında Orduspor ile hazırlık maçı yaparak sezon açılışını gerçekleştireceklerini söyleyen Ç.Rizespor basın sözcüsü Cengiz Mataracı “ Tüm taraftarlarımızı Cumartesi günü şehir stadında bekliyoruz. Taraftarlarımıza Rizespor yönetimi olarak yaptığımız transferleri tanıtacağız,  ligin başlamasına kısa bir süre kaldı, artık meydana çıkma zamanı geldi” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ