MUSTAFA BAYRAK/RİZE

Rize ye gelerek idman öncesi yönetim kurulu ile bir araya gelerek basının karşısına geçen teknik direktör Ümit Kayıhan  ”3 kulüpten bana teklif vardı, ben Rize yi tercih ettim, tercih etmemin nedeni seyircinin başarı istemesi, tesislerinin güzel olması ve geniş bir kadroya sahip olması yüzünden Rize tercihim oldu, futbol takımı şehir ile iç içe yaşaması gerek, idmandan tesise, maçtan tesise diye bir şey yok, futbolcu taraftarını tanıyacak” dedi.

RİZE HEDEF İSTER

Rizespor taraftarlarının hedef beklentisi olduğunu söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan ”Taraftar takımı şampiyon olarak görmek ister, şu an ki takımın yeri taraftarı memnun etmiyor. Rize şehrinin sezon başında beklentisi vardı. Rize lige iyi başlamasına rağmen ilk yarının sonlarında kötü sonuçlar almaya devam etti, ardından ikinci yarıya iyi başlamadı. Tabii yönetim ve taraftar haklı olarak beklentilerine cevap alamayınca tepkiler doğdu” dedi.

BAŞARI SADECE SAHADA OLMAZ

Takımı iyi yere getirmek niyetlerinde olduğunu söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan ”işimize 4 elle sarılacağız, futbolcularımın hepsi ayrı bir değer, başarıyı yakalamak için inancım var, takımı iyi bir yere getirmek istiyoruz. Taraftarımızın sabırlı olması gerek, teknik ekibimde yer alan arkadaşlarım kondisyoner Çağlayan Çağlar, yardımcı hocalar Arif Gençalp, Serkan Demir, Cevdet Çapan ve maç izleme komitesinde Mehmet Ali Karaca ile birlikte başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

İLK ÖNCE ÖZ GÜVEN

Ç.Rizespor un yeni teknik direktörü Ümit Kayıhan Rizespor un çık iyi bir takım olduğunu söyleyerek ”Böyle geniş bir kadroya sahip olan takımın yeri burası olmamalı, öncelikle takıma öz güveni aşılamalıyız. Amacımız Rize ye sportif başarı getirmek olacak. Teknik ekibim ile birlikte önceliğimiz önümüzde ki maç, Samsun maçını kazanarak seri yakalamak istiyoruz” dedi.

RİZE NİN HEDEFİ VAR

Rizespor un hedefi olduğunu söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan “ Şehir başarıya susamış, böyle başarı isteyen bir şehirde başarıyı yakalamak kolay olur, öncelikle şehri takım ile bütünleştirmek gerek, 5 yılda 15 teknik adam değişmesi başarı bekleyen takımlar için doğaldır, Rize de başarıyı yakalamak kolay, önümüzde 3 günlük bir süre var bu süre içinde takımı Samsun maçına motive etmemiz gerek” dedi.

TECRÜBELİ KADRO VAR

Takımda tecrübeli oyuncuların olduğunu söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan ”Bazı oyuncular yaşlı denebilir, tecrübe ile dinamizmi birleştirmek istiyoruz. 34 kişilik bir kadromuz var bu kadro hiçbir takım da yok, biz bu kadroya iyi şeyler vermek istiyoruz. Şehrimiz ile birlikte takımı zirveye taşıyacağımıza inanıyorum. Önceliğimiz Samsun maçı, bu maçı kazandığımız taktirde yakalayacağımız seri ile yolumuza devam edeceğiz” dedi. Takımda tecrübeli oyuncuların olduğunu söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan” Bazı oyuncular yaşlı denebilir, tecrübe ile dinamizmi birleştirmek istiyoruz. 34 kişilik bir kadromuz var bu kadro hiçbir takım da yok, biz bu kadroya iyi şeyler vermek istiyoruz. Şehrimiz ile birlikte takımı zirveye taşıyacağımıza inanıyorum. Önceliğimiz Samsun maçı, bu maçı kazandığımız taktirde yakalayacağımız seri ile yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Rizespor kulüp başkan yardımcısı Ekrem Yüce yeni ekibin ümit verdiğini söyledi.

ÜMİT İSMİ İLE GELDİ

Ç.Rizespor kulüp başkan yardımcısı Ekrem Yüce takıma yeni katılan teknik heyetin başarılı olacağına inandığını söyleyerek”Ümit ismi ile geldi, uzun süredir takımdaki gelişmeleri herkes izliyor. Rize halkı başarıyı bekliyor. Yeni teknik ekibimizin başında Ümit Kayıhan var, ismi ile taraftarlarımıza ümit verdi” dedi.

OFLUOĞLU ”BAŞARILI OLACAĞIZ”

Yeni teknik ekibe güvendiklerini söyleyen as başkan Ömer Ofluoğlu” Şehir spor la yatıp spor ile kalkıyor, Rize şehri sporu seven bir şehir, önceki gün sokaklarda dolaşırken yeni hocamızı konuşuyorlardı. Halkımız ve spor camiamız başarı bekliyor ve Ümit Hoca dan ümitliler, dileğim bu başarıyı yakalarız, taraftarlarımız başarıya susadı” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ