Maçta bir mağlubiyet aldıklarını söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan takımın havaya sokulması için şehrin bayraklarla donatılması gerektiğini söyleyerek 'Futbolcularımız şehirde geziyor, Rize şehri Yeşil mavi bayraklarla donatılırsa futbolcularımız için ayrı bir hava ayrı bir hırs oluşturur, bu nedenle ilk bayrak asımını biz gerçekleştirelim dedik” dedi.

ŞEHİR BİZE İNANMALI

Şu anda takımın yüzde 60 performansla oynadığını söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan 'Performansımız her hafta daha yükseliyor, önümüzde zorlu maçlar var, Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Akhisar belediyesi maçı var ilk kez gündüz maçı oynayacağız ve tüm camiamızı sahaya bekliyoruz, artık şehir bize inanmalı” dedi.

SERİMİZ SÜRECEK

Giresun maçı ile başlayan galibiyet serisinin hafta sonu oynanacak Akhisar maçı ile devam edeceğini söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan  Akhisar maçında alacağımız galibiyet ile serimize devam etmek istiyoruz. Lig uzun bir maraton ben futbolcularımdan eminim, bu ligde her takım, her takımı yenebilir, şu an zirvede olan takımlar alt sıralara düşebilir, iyi bir ekibiz ve bu ekip süper lige ulaşacaktır” dedi.

TARAFTAR BİZİ TAŞIYACAK

Taraftarın takımı sürükleyeceğini söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan Rize de oynadıkları maçları 4–5 bin kişi önünde oynadıklarını söyleyerek 'Pazar günü saat 14 de oynayacağımız Akhisar maçını 10 binler önünde oynamak istiyoruz. Taraftarımız bizi sürüklemeli, bu Pazar günü tüm stat dolmalı ve taraftarımız gerçek gücünü göstermeli” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ