Orduspor`a farklı şekilde yenilerek Rize`ye dönen Rizespor`da teknik direktör Ümit Kayıhan görevinden ayrıldığı bildirildi. Çaykur Rizespor basın sözcüsü Cengiz Mataracı Ümit Hoca nın izinli olarak Rize den ayrıldığını söyleyerek” Zaten bir maç kalmıştı  sözleşmemiz yılsonuna kadardı. Kendi isteği ile Ümit Kayıhan takımdan ayrıldı” dedi.

    Çaykur Rizespor basın sözcüsü Cengiz Mataracı yaptığı açıklamada akşam saatlerinde teknik direktör Ümit Kayıhan in teknik direktörlük görevinden ayrıldığını söyleyerek” Kayıhan son maça çıkmayacak. Perşembe günü oynayacağımız Ordu maçında ümidimiz var. Orduspor`a daha önce Rize de 3 gol atmıştık neden 5 atmayalım. Henüz her şey bitmedi. Takımı Ordu maçına Oğuz aydın ve yardımcı hocalar hazırlayacak” dedi.

    Rizespor tesislerinden ayrılan Ç.Rizespor teknik direktörü Ümit Kayıhan`a taraftarlar tesislerin önünde sözlü sataşmada bulundu. Teknik direktör Ümit Kayıhan`ın karşılık vermesi üzerine tesisler önünde tartışma çıktı. Kayıhan`a saldıran taraftarları Rizespor tesis çalışanları önledi. Kayıhan daha sonra tesislerden ayrıldı.
Editör: HABER MERKEZİ