Akhisar karşısında ikinci yarıda iyi futbol oynadıklarını söyleyen Teknik Direktör Ümit Kayıhan “ Maalesef gol atmayı başaramadık, ayağımıza gelen şansı kaçırdık” dedi.

Çaykur Rizespor teknik direktörü Ümit Kayıhan Akhisar karşısında ilk yarıda kötü bir futbol sergilediklerini söyleyerek” İlk yarıda bir iki pozisyon ancak ürettik sonuç alamadık, ikinci yarı öncesi futbolcularımı uyardım ve ikinci yarıya iyi başladık, rakibi kendi alanına hapsettik” dedi.

İYİ SAVUNMA YAPIYORLAR

Rakip Akhisar in ligde tek gol yediğini söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan “ Rakibi iyi analız etmiştik, ligde aldığı sonuçlar belli, hiç galibiyeti olmadığı gibi kendi kalesine tek gol görmüş, hiç gol atamamış, çok iyi savunma yapıyorlar. Bunu bu maçta da bize gösterdiler. Takım olarak iyi kapanıyorlar. İkinci yarıda güzel savunma yaptılar ve gol yememeyi başardılar” dedi.

ERKEN GOL BULMAK İSTEDİK

Rakibi iyi analız ettiklerini söyleyen Kayıhan “ Rakibi iyi tanıyorduk, hafta boyu kasetlerini izledik, bu maçta erken gol bulmak istedik., erken gol bulmuş olsaydık, farklı bir skor olurdu. Ancak bunu başaramadık, İkinci yarıda ise tamamen kapanan rakibi açmak zor oldu. İyi mücadele ettiğimize inanıyorum sadece gol bulamadık. Bir şey kaybetmedik, bunun telafisini deplasmanlarda yapacağız” dedi.

FORVET TE ÇOĞALMALIYIZ

Maçlarda sadece ileri de oynayan oyuncuların gol atacağı diye bir şart olmadığını söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan “ Clement veya İlyas gol atacak diye bir şey yok, orta alandan ve kanatlardan hücuma katılan oyuncularda gol atmalı. Takımda rotasyon değil 28 kişilik kadroda herkes oynamalı, hafta içi iyi olan oyuncularıma yer veriyorum” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ