Güngören maçından 3 puan la ayrılmaları gerektiğini ancak tek puan ile döndüklerini söyleyen Sportif Direktör Oğuz Aydın “ Kaliteli bir takımız ve kalitemizi artık yansıtmamız gerek” dedi.

—Ç.Rizespor sportif direktörü Oğuz Aydın Bank Asya liginin en kaliteli takımlarından biri olduklarını söyleyerek” Güngören maçını kazanmamız gerekirdi. Kaliteli bir takım amatör takım niteliğinde bir takıma puan kaptırmamalı. Önümüzde zor maçlar var tüm maçlarımızı kazanmak için var gücümüzü sahaya yansıtmalıyız” dedi.

 KAYİHAN AKŞAM GELDİ

—Gündüz idmanında teknik direktör Ümit Kayıhan in katılmadığı görülürken izinli olan teknik direktör Kayıhan in akşam saatlerinde geldiği, İlyas, Gökhan ve Mithat in izinli olduğunu söyleyen sportif direktör Oğuz Aydın” Clement topuğundan ameliyat olacak. TEO ise idmanlara başladı. Hafta sonu oynanacak olan Antep belediyesi maçında yerini alacak” dedi. Takımda Mehmet Yozgatlı ve Adu nun hafif sakatlıkları bulunuyor. Her iki oyuncu idmanı yarıda kesti.

 HER MAÇ FİNAL

—Antep belediyesini ağırlayacaklarını söyleyen Aydın” Antep Bank Asya liginin en iyi ekiplerinden biri, mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Ardından Giresun ve Akhisar deplasmanlarımız var. Bundan sonra kolay maç yok. Her maç bizim için 3 puan değerinde olmalı. Ayrıca bir haftamız bay geçecek. Önümüzde ki tüm maçları kazanmak zorundayız. Kalitelimizi artık konuşturmanın zamanı geldi” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ