Ali Faik TAŞ / İST.

Dün Çaykur Rizespor ile her konuda anlaşmaya varan Suat Kaya, bugün teknik kurmaylarıyla birlikte Atatürk Havalimanından Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağı ile Antalyaya gitti.
 


Görüşlerine başvurduğumuz yeni teknik adamımız Suat Kaya, lige bomba gibi bir başlangıç yapacaklarını belitirken, taraftara da mesaj göndermeyi ihmal etmedi. Takıma kayıtsız şartsız destek bekleyen Kaya “ Eski günler geride kaldı. Şimdi yepyeni bir sayfa açıp hep birlikte elele verip bu takımı Süper Lige çıkaracağız. Rize halkının başarıya susadığını biliyorum. Başarı için burdayım. Sizin de bildiğiniz üzere gecikmeli olarak Antalya kampına katılıyorum ama Antalyaya geç gitmem Rizespora birşey kaybettirmeyecek. Yardımcılarım ve ben takımı en yoğun biçimde ligin ikinci yarısına hazırlamak için kolları sıvadık. Söz verdik ve sözümüzün arkasında duracağız. Nasıl bir özveri ile bu takımın başına geldiğimizi tüm kamuoyu biliyor. Büyük Rizespor camiasından tek isteğimiz tıpkı bizler gibi özveride bulunarak takıma sahip çıkmaları ve tüm maçlarda tribünleri doldurmalarıdır. Elele verdiğimiz taktirde ulaşamayacağımız hedef yoktur.” Dedi.
 


Transfer sorularımıza da içtenlikle cevap veren Kaya, takımı gördükten sonra gerek duyulduğu taktirde transfer yapacaklarını fakat Rizesporun genel anlamda zaten bu ligin üstünde bir kadroya sahip olduğunu belirterek ÇAYHABER aracılığı ile tüm Rizespor camiasına selam ve sevgilerini gönderdi.



Editör: HABER MERKEZİ