Mustafa BAYRAK

Ç.Rizespor eski teknik direktörü Metin Diyadin sezonun ilk yarısını değerlendirmek ve gönderilecek oyuncular konusunda başkanla bir araya geldik, konu değişti bana geldi dedi.

KARNE VERİRKEN KARNE BANA PATLADI
Ç.Rizespor eski teknik direktörü Metin Diyadin kesinlikle hedeften şaşmadıklarını söyleyerek” Ben ilkeleri olan, başarıyı isteyen ve başarı için hiçbir taviz vermeyen bir teknik adamım, takım içinde uyumsuzluk yaratan oyuncularla yolları ayırırım. Haksızlığa tahammül edemem. Prensipleri olan biriyim. Sezonun ilk 5 haftasında aldığımız sonuçlar ortada, ardından takım içinde maddiyat sorunları yaşandı bu benim sorunum değildi” dedi.

İŞİMİ YAPTIĞIMA İNANIYORUM
Ç.Rizespor eski teknik direktörü Metin Diyadin görevini başarı ile yaptığını söyleyerek” gasp edilen puanlarımız var , saha içinde hakemlerin hataları var bunlara karşı ben çıktım ben kötü oldum. Rizespor için yaptıklarımın arkasındayım. Başkanla 3 gün süren görüşmemizde benim gitmem konusunda izlenim aldım. Açık olmalarını istedim. Karşılıklı sözleşme fes konusu gündeme geldi. Benimle çalışmak istemeyen yönetimle çalışmam doğru olmazdı ve fes konusunda gereğini yaptık” dedi.




Editör: HABER MERKEZİ