Sahasında Malatyaspor’a mağlup olan Çaykur Rizespor’da sinirler gerildi. Gözünü Kardemir Karabükspor maçına çeviren Yeşil-Mavili ekip üzerindeki stresi atmayı amaçlıyor.
 
Ders Çıkaracağız
 
Çaykur Rizespor teknik direktörü Metin Diyadin, önceki hafta deplasmanda Diyarbakırspor karşısında aldıkları galibiyetin ardından sahalarında Malatyaspor karşısında alacakları galibiyetin öneminin daha da artacağını düşünürken hesapta olmayan bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.
 
Diyadin,Bu maç geride kaldı. Önümüzde deplasmanda karşılaşacağımız Karabükspor maçı var. Bu maçtan mutlak galip gelmek durumunda olduğumuzu biliyoruz. Bunun içinde gidip elimizden gelen mücadeleyi yapacağız dedi.
 
Soru Çok Kızdırdı
 
Oyuncularının, Malatya maçında alınan yenilgiden ötürü üzgün olduğunu hatırlatan Yeşil-Mavili teknik adam Metin Diyadin, Bu tür yenilgiler mutlaka olacaktır. Ancak bu yenilgilerden ders çıkarmak önemli. Önümüzde daha çok müsabaka var dedi.
 
Bu arada dün yapılan idman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Diyadin, bir gazetecinin Malatyaspor mağlubiyeti sonrası takımda değişiklik düşünüp düşünmediği yönündeki soruya Ona ben karar veririm, herkes de sahada görür diye çıkışarak cevap verdi. (taka)

Editör: HABER MERKEZİ