Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Şükrü Cevahir, yaptığı açıklamada, üst üste aldıkları iki mağlubiyetin ardından lige verilen aranın kendileri için iyi olduğunu belirterek, ''Herkes üzerine düşen sorumluluğu alarak eksikliklerini tespit etti. Kaybettiğimiz maçlar sonrası moral olarak aldığımız yaralar vardı. Lige verilen arada yaralarımızı tedavi etmeye çalışıyoruz. Önümüzde iki günlük bir çalışma süresi daha var. Kardemir Karabükspor maçında tam olarak ayağa kalkmış, sağlam bir Çaykur Rizespor olacak'' dedi.

Ligde alınan iki mağlubiyetle hedefin uzağında kaldıklarını ifade eden Cevahir, ''Bu hedeften vazgeçtiğimiz anlamına gelmez. Kimse karamsarlığa kapılmasın. Bu takım sezon sonunda ipi göğüsleyecektir. Önemli olan birlik ve beraberliğimizi korumaktır. Başarı birlik beraberlik sabır ve istikrarla gelir'' diye konuştu.

Kardemir Karabükspor'un güçlü bir takım olduğunu kaydeden Cevahir, şöyle devam etti:''Rakibimiz önemli oyunculara sahip. Özellikle yabancı futbolcularından üst düzeyde verim alıyorlar. Ancak biz de gücümüzü ve kadro derinliğimizi biliyoruz. Çaykur Rizespor'un gerçek kimliğini sahaya yansıttığı zaman kazanamayacağı maç yoktur. Yeter ki, sahada tam anlamıyla mücadele edelim.''
 
Editör: HABER MERKEZİ