Bank Asya 1. Lig`de 7. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor deplasmanda, Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kaldı. Karabük`teki mücadelenin ilk yarısını 1-0 önde kapatan Karadeniz temsilcisi, 10 kişi kalan rakibinden bir gol yedi ve 1 puana razı oldu. Rizespor`un golü 32. dakikada Riberio`dan gelirken, Karabükspor`un bu gole yanıtı 78. dakikada Mahmut ile geldi. Karabükspor`da Hakan Bayraktar 75. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Geçtiğimiz hafta da Malatyaspor`a evinde mağlup olan Rizespor, bu beraberlik ile zirve yolunda bir yara daha aldı. Rizespor bu sonucun ardından puanını 11`e, Karabükspor ise 8`e yükseltti.

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

Hakemler: Hüseyin Göçek xx, Cemal Bingül xx, Süleyman Özay xx Kardemir

Karabükspor: Kazım xx, Aydın xx, Bülent xx, Ümit xx (Dk. 46 Murat Bölükbaş xx), Şenol xx (Dk. 68 Mahmut x), Murat Özkan xx, Süleyman xx, Metin xx, Hakan xx, Tanju xx, Abdullah x (Dk. 82 Savaş ?)

Çaykur Rizespor: Ferhat xx, Serdar xx, Ribeiro xx, Ahmet xx, Engin xx, Mustafa xx, Murat Ocak xxx, İlhan xx (Dk. 86 Uğur ?), Özgür xx (Dk. 82 Murat ?), Volkan xx, Emrah xx (Dk. 66 Erman x)

Goller: Dk. 34 Ribeiro (Çaykur Rizespor), Dk. 78 Mahmut (Kardemir Karabükspor)

Sarı Kartlar: Dk. 83 Mahmut, Dk. 89 Aydın (Kardemir Karabükspor), Dk. 17 Ahmet, Dk. 55 Volkan (Çaykur Rizespor)

Kırmızı Kart: Dk. 75 Hakan (Kardemir Karabükspor)

Editör: HABER MERKEZİ