Türkiye Kano Federasyonu tarafından organize edilen ve ilçemiz Lazlakar Otel’de kamp yapan slalom millî takım oyuncularını İlçe Kaymakamı Mehmet Aktaş, Belediye Başkanı Rıza Çakır ziyaret ederek şampiyona öncesi sporculara başarılar diledi.  Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır, Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet Yılmaz ve Çayeli Denizcilik Lisesi Kulüp Başkanı Hızır İlyas Ölker ve öğretmenler katıldı. 

İlçe Kaymakamı Mehmet Aktaş, slalom milli takımını ilçemizde konuk etmekten son derece memnun olduklarını belirterek; ‘kano sporu için ilçemizin imkanları çok fazla, sahip olduğumuz değerleri en iyi şekilde değerlendireceğiz. Rize’de ilk kez slalom şampiyonasının yapılması gelecek adına ümit verici. Denizcilik Lisesi bünyesinde faaliyet gösteren ve kısa sürede bir çok başarılı sporcu yetiştiren kulüp başkan ve yöneticilerini de tebrik ediyorum’ dedi

Türkiye Kano Federasyonu As Başkanı Şafak Tatoğlu; slalom Türkiye şampiyonası ilk kez Rize’de yapılıyor. Bir haftadır Çayeli’nde sporcu kardeşlerimizle kamp yapmaktayız. Ortam ve çalışma şartlarımız çok iyi. Şampiyonanın gelecekte yapılacak organizasyon için emsal teşkil edecek. Kano sporunu geliştirmek ve gençlerin bu sporla ilgilenmeleri sağlamak için Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de projelerimiz var. Bu projeleri en kısa zamanda hayata geçirmenin gayreti içindeyiz’ dedi. As Başkan Tatoğlu 26-28 Mart tarihleri arasında Taşlıdere’de yapılacak şampiyonaya  tüm spor severleri davet ettiğini belirtti.

 

                                                  

Editör: HABER MERKEZİ