Çaykur Rizespor ile Kızılay ortaklaşa düzenledikleri kan bağışı kampanyasında Rizespor taraftarları kan bağışında bulunarak formalarını aldılar.

-Rizespor ile Kızılay ortaklaşa düzenledikleri kan bağışı kampanyasında son aylarda Pandemi nedeniyle kan ihtiyaçlarının artması ve kan bağışının azalması nedeniyle düzenlenen kampanyada taraftarlar kan bağışına çağrıldı. Rizespor alt yapı sorumlusu Serkan Karavın taraftarları kan bağışına çağırarak “ Kan bağışı ile hayat kurtarıyoruz. Son zamanlarda Pandemi nedeniyle kan bağışları azalmış ve ihtiyaçlara cevap vermiyor” dedi.

KAN VERMEK ENGEL DEĞİLDİR

-Çaykur Rizespor alt yapı sorumlusu kan vermenin pandemi ile ilgisi olmadığını belirterek “ Her sağlıklı insan 3 ayda bir kan verebilir, vatandaşlarımızın ve taraftarlarımızı kan bağışına davet ediyorum. Bir gün bizlere lazım olacak kanımız kendini yenileyeceği gibi her kan bağışı bir insan hayatı kurtaracağını unutmayalım” dedi.

YAŞAM IŞIĞI OL

-Rizespor olarak kutsal bir projeye imza attıklarını belirten Karavin” Böylesine kutsal bir projeye destek veren taraftarlarımıza minnettarız, Kızılay iş birliği ile yürüttüğümüz bu projeye tüm taraftarlarımızın destek vermesini bekliyoruz” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ