Ç.Rizespor Mehmet Cengiz Tesislerinde basın mensuplarının karşısına geçen Rizespor teknik direktörü Hüseyin Kalpar 'Ekibim ile birlikte Rizespor u bir üst lige taşımak için buradayım. Bizden istenilen neyse onu yapmak için çalışacağız. Tek bir düşüncem var başarılı olmak, başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Takıma daha katılacak olan arkadaşlarımız var” dedi.

 

ELEŞTİRİYE AÇIĞIM

Takım ile ilgili olarak her türlü eleştiriye açık olduğunu söyleyen teknik direktör Hüseyin Kalpar ' İç transfer yönetimin işi, ben ona karışmadım, dış transferde alınacak oyuncular konusunda benim görüşüm oldu ve yönetim ile paylaştım. Koray konusunda benim bir fikrim olmadı, Koray iç transfer konusu ve bu takımın oyuncusu, asla Koray konusunda ben bir şey söylemedim” dedi.

               

BENİM OLDUĞUM YERDE BAŞARI VAR

Her gittiği kulüpte başarı yakaladığını söyleyen teknik direktör Hüseyin Kalpar ”Önceki sezon Samsun da çok eleştirildim, ancak sabır istedim ve sabrın sonunda hedefimize vardık. Rize de de aynı konuyu istiyorum. Her türlü eleştiri yapılabilir. Rizespor tüm Rizelilerin takımıdır, herkesin takıma sahip çıkması gerek. Teknik heyet olarak bizim işimiz Rizespor u bir üst lige taşımak olacak” dedi.

 

3 YABANCI BİR YERLİ ALACAĞIZ

Clement i izledikten sonra karar vereceğini söyleyen teknik direktör Hüseyin Kalpar ' Şu an düşüncem 3 yabancı bir yerli almak, Ancak Clement i izleyeceğim ondan sonra ona göre yabancı konusuna karar vereceğim. Pazar günü bir yabancı oyuncumuz Rize ye gelecek, diğeri daha sonra gelecek” dedi.

 

CUMHUR'U ALDIK

Galatasaray alt yapısından Cumhur i renklerine bağladıklarını söyleyen Kalpar 'Bu oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalandı. Takıma yararlı olacak genç bir oyuncu, Serkan Atak ise iç transfer meselesi idi ancak olmadı ve Boluspor a gitti. Taş gibi bir ekip olacağız Rize yi seven oyunculardan kurulu bir takım oluyoruz. Rizespor u istediğimiz yere götürmek için yardımcı hocalar Bahattin Güneş, Gökhan Özberk, Erdoğan Özdoğan ile birlikte çalışacağız” dedi.

 

OYUNCU KENDİ OYNAR

Formayı kim hak ederse oynar diyen Hüseyin Kalpar 'Ben oyuncu oynatmam, formayı hak eden, sahada iyi mücadele eden, sevmediğim bir oyuncu olsa bile takımda yerini alır, elbette ki alt yapıdan oyuncular bizimle birlikte çalışacak. Onlar içinden oyuncu seçeceğim. Her sezon başı olduğu gibi bu sezon başında da Rizespor a denenmeye gelen oyuncular olacaktır” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ