Ç.Rizespor kulüp başkanı Metin Kalkavan, Başkan yardımcısı Halim Mete ve Sportif as başkan Bekir Mete ve As başkan Ömer Ofluoğlu Rize Gazeteciler ve muhabirler derneğinde son 5 maçı değerlendirirken başkan Metin Kalkavan “Takımlar arasında fazla fark yok, lig de 7 ile 2 sırada sürekli yer aldık. Son 5 maçımızda yanımızda olun, bu maçlar bizim kaderimizi belirleyecek” dedi.

SEYİRCİMİZ DESTEK VERMİYOR

İlçe takımlarının bile tribünleri doldurduğunu söyleyen Başkan Metin Kalkavan “Taraftarımız bize güvenmedi, ligde sürekli ilk sıralarda yer aldık, zirvede olan takımların seyircileri takımlarının yanında, biz bu desteği alamadık. Lider olsak da olmasak ta taraftara umut vermedik, şu an ligin ilk sıralarında yer alan 8-9 takım arasından 3 tanesi çıkacak ve onların arasında bizde olmak istiyoruz” dedi.

OPERASYON YOK

Teknik heyette değişiklik olmayacağını söyleyen başkan Metin Kalkavan “Ben olduğum sürece operasyon olmayacak. Yönetim olarak teknik heyetin işine karışmadık, karışmayız da, takımda 7-8 oyuncu değişmeyen eleman olarak var, performansa göre hoca değişiklik yapabilir. Önümüzde 5 maç var 5 ini kazanmak zorundayız., zirvede ve alt sıralarda yer alan takımlarla oynayacağız. Sizlerden 5 hafta destek bekliyorum” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ