ÇAKIR: “Rizespor'u küme düşüren değil, Süper Lig'e çıkaran başkan olarak anılmak istiyorum. Bu takımı lige çıkacağına yürekten inanıyorum Kongrede yeniden aday olacağım. Eğer Süper Lig'e çıkamazsak, bunun sorumlusu benim. O zaman çeker giderim”

ÇAKIR: Kaybedilmiş bir şey yok. İkinci ile puan farkı sadece üç. Gaziantep BŞ maçında ortaya koyduğumuz futbol beni daha da umutlandırdı. Hocamızı ben getirdim. Ona güvenimiz aynen devam ediyor. Artık iyi futbolumuzu seri galibiyetlere çevireceğiz


BIRAKMAK OLMAZ
Rizespor'da 23 Kasım'da yapılacak olan kongre öncesi yeniden aday olup olmayacağı tartışılan Başkan A.Kadir Çakır son sözünü söyledi. Hiçbir zaman işini yarım bırakmayacağını ifade eden A.Kadir Çakır, “Asla takımı küme düşüren başkan olarak anılmak istemem. Sezon başında camiaya karşı verilmiş bir sözümüz var. Bunu yerine getirmek bizim görevimiz. Dolayısıyla Rizespor'u yarı yolda bırakacak değilim. Sezon başında ne demişsem aynısı geçerlidir. Rizespor'u Süper Lige taşımak benim boynumun borcudur” dedi.

HEPİMİZİN GAYESİ BAŞARI
Rizespor'da sportif AŞ diye bir anonim şirket kurduklarını dolayısıyla yeniden adaylığa talip sürecinin yaptığı görüşmelerde önemli etkisinin olduğunu da vurgulayan Çakır, “Birkaç kişinin istemesiyle bu işe talip olunmaz. Daha önce yaptığımız ön görüşmede büyük desteklerini gördüm. Aldığım kararda bunun da etkisi büyük. Hepimizin ortak gayesi Rizespor'a layıkıyla hizmet etmek ve iyi yerlerde olmasını sağlamak” diye konuştu.

HEDEFİN 4 PUAN GERİSİNDEYİZ
11 haftalık geri kalan bölümde sadece hedeflerinin 4 puan gerisinde olduklarını vurgulayan A.Kadir Çakır, “Sahamızda Malatyaspor'a yenilmemiz, bizim hedeflediğimiz puanı yakalayamamıza neden oldu. Ancak yine de lider Vestel Manisaspor ile aramızda 5 ikinci sıradaki takıkmla 3 puan fark var. 3 puanlı sistemde bu fark pekte önemli değil. Bu takım rahatlıkla farkı kapatabilir zirvenin tepesine kurulabilir” şeklinde konuştu.

Çakır: Başarısızlıkta kimse sorumlu aramasına gerek
Tüm sorulumluluk benim

ARZULANAN OYUN
İyi bir teknik ekip ve kadroya sahip olduklarını vurgulayan A.Kadir Çakır, “Oyuncularımız şuana kadar belki istenileni veremediler ama son Gaziantep Büyükşehir Belediye maçında sahada olması gereken kimlikte mücadele ettiler. İşte benim arzuladığım takım bu. Bu çizgiden şaşmazsak güzel günler bize hiçte uzak olmaz” dedi.

GÜVENİM TAM
Teknik Direktör Metin Diyadin'i kendisinin getirdiğini ve güvenin aynen devam ettiğini vurgulayan Çakır, “Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçındaki futbol güzel günlerin habercisi. Hocamıza güvenim tam. Hacasıyla iyi bir takım yaptık. Başarısızlıkta kimse sorumluluk aramasın. Çünkü tüm sorumluluğu üzerime alırım. O zaman burada olmam” dedi.

Çakır hesabını yaptı: 6 maçta14 puan

Çakır, “İlk yarıyı 31 puanla tamamlamayı hedefliyoruz” dedi


GÜCÜMÜZ VAR
Kalan 6 maçta 14 puan hedeflediklerini vurgulayan A.Kadir Çakır, “Sakarya maçıyla başlayan bir çıkış yakalamak istiyoruz. İyi futbolla güzel bir sonuç elde edeceğimize inanıyorum. Daha sonra bu galibiyetlerin devamı gelecektir. İlk yarı hedefimiz 31 puanı yakalamak. Bunu başaracak gücüde kendimizde görüyoruz” dedi.

DESTEK OLSUNLAR
Başarıyı yakalamak için kenetlenmeleri gerektiğinin altını çizen A.Kadir Çakır, “Camiamız en az bizim kadar başarıya inansın. Birkaç çatlak sesler tribünde çıkabilir ama topyekün davamızı inanır ve kenetlenirsek zorlukları aşar hedeflenen noktada kendimizi bulabiliriz. Bunun içinde tek yumruk olmalıyız. Camiamız takımlarına her şartta destek olmalı. Biz onları mutlu edebilme adına ne gerekiyorsa yapıyoruz”
dedi

 

Pazar53

Editör: HABER MERKEZİ