Kasım 2009’da yapımına başlanılan İyidere Spor Salonu’nun 5 yüz kişi seyirci kapasiteli olduğunu belirten Gençlik ve Spor il Müdürü Ömer Yılmaz salonun bitim aşamasında olduğunu vurguladı

Sporda gelişimin sağlanabilmesi için tesisleşmenin kaçınılmaz olduğunu vurgulayan İl Müdürü Yılmaz “Spor tesisleşme ile anlam ve önem kazanır. Tesis olmadan elit sporcu yetiştirmek mümkün olmadığı gibi toplumu spora özendirmek de imkânsızlaşır. Dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri tesisin doğru yerde ve doğru zamanda yapılmasıdır “ diye konuştu.

Öte yandan Gençlik ve Spor Tesisler Şube Müdürü Kenan Yücel İyidere Futbol sahasının 2006 cevre düzenlemesi yapıldıktan sonra sentetik çim yüzeyli hale getirilip İyidere halkına hizmet vermeye başladı, bu sene İyidere spor dördüncü lig müsabakalarını futbol oynamaktadır. Şimdi ise Spor Salonu inşaatı bitmek üzere 2011 yılında hizmete açacağımız Spor sonunun İyidere ilçesinde futbolda olduğu gibi salon sporlarının dada başarılı olacağına inanıyorum dedi.

 
Editör: HABER MERKEZİ