Altay karşısında iyi futbol oynadıklarını ancak alınan sonucun kendilerini üzdüğünü söyleyen sportif direktör Oğuz Aydın” 3 puan bizim hakkımızdı” dedi.

Ç.Rizespor sportif direktörü Oğuz Aydın Altay karşısında savunma hatası ile yenilen golden sonra baskı kuran tarafın kendilerinin olduğunu söyleyerek ”İlk yarıda yediğimiz golden sonra sürekli rakibi baskı altında tutan bizdik, iyi futbol oynadık, net gol pozisyonları ürettik, ancak bir türlü istediğimiz golü atamadık, direkten dönen şutlarımız var, olmayınca olmuyor” dedi.

KALİTEYİ YAKALADIK

Takımın gol yollarında etkili olduğunu söyleyen Sportif direktör Oğuz Aydın”2 Haftada teknik direktörümüzün yoğun ilgisi ile takımın kendine olan güveni sağlaması gelecek için ümit verdi. Artık futbol olarak iyi futbol oynamaya başladık. Bu futbolun sonuçlarını da almaya başlayacağız. İyi yoldayız. Altay karşısında yaşadığımız şansızlıkları artık yaşamayacağız, önümüzde önemli maçlarımız var, Rizespor olarak hedeflediğimiz yere varmak için mücadelemiz sonuna kadar sürecek” dedi.

TAKIMA GÜVEN GELDİ

Giresun maçında taraftarların verdiği destekten sonra takımın kendine olan öz güvenini kazandığını söyleyen sportif direktör Oğuz Aydın”Giresun maçı ve sonrası futbolumuza kalite gelmeye başladı. Taraftarlarımızın yoğun desteği ve ilgisi futbolcuların yeniden öz güvenlerini kazanmalarına neden oldu, bu desteğin sezon boyu sürmesini bekliyoruz. Futbolcularımızın bu desteğe ihtiyacı var. Önümüzde Antep Belediyesi maçı var bu maçı kazanarak hedeflediğimiz yere varmak istiyoruz” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ