Kendi evinde Malatya’ ya yenilen Altay ile de berabere kalan Ç.Rizespor’ da kazanlar kaynamaya başladı. 3 yönetici istifa etti, istifa edenlerden Av Seher Kandil geri döndü.. 
 
Diğerlerinin istifa nedenlerini tartışmayacağım. Beni ilgilendiren sezon başında istifa eden yöneticilerden biri takım içerisinde yönetimi çökertmek, hocayı göndertmek ve kendi adamlarını takımın başına getirmek için casuslarını savmış. Halen kulüpte çalışan casus, medya içerisinde casusu var bu adamın.Bu casusların neden kulüp in içinde tutulduğunu çok merak ediyorum. Sayın başkanın bu insanları burada tutmasına yönetim kurulu bile anlam veremedi.
 
Hatta öyle bir çalışan var ki Çaykur’ da işçi gözüküyor, kulüpte Genel Müdür. Bu durum 2. Başkan ve Çaykur genel Müdürü Ekrem Yüce’ yi bile şaşırtmış olacak ki bizim yanımızda hangimiz genel müdürüz sorusunu işçisine sormuş. Planlar suya düştü Altay maçında şeref tribününde birileri vardı. Eski yönetici ve yanında iki menajer. Bunların amacı maç içerisinde seyirciyi yönetimin ve hocanın aleyhine bağırtıp, maçtan sonra Hoca’yı istifaya zorlamaktı.Bu tezgah maçın 75. dakikasında sahnelendi bile…Şeref tribününün yanında seyirciler arasında bir grup Metin hocanın aleyhine istifa diye bağırttırıldı.. Amaçları hocayı istifaya zorlamaktı. Metin Hoca nin yerine ise tribünde hazır bekleyenler gelecekti ama plan tutmadı.
 
Bu eski yönetici geçen sezon getirdiği Arıca ile Bank Asya’ ya düştük. Sakın ola bırakıp gitme Metin Hoca yoksa bunun getirdiği adamlarda amatör kümeye bile düşeriz. Bu adam hala neyin peşinde..Yeter Rizespor seni bu güne kadar sırtında taşıdı, ne verdin Rizespor’a. Çek elini kulübün içinden..Artık Rizeli ve Rizespor’ lu seni istemiyor anlamıyor musun???
Editör: HABER MERKEZİ