10 Temmuz da başlayacak olan Erzurum kampı öncesinde eksik tamamlamaya çalışan Yeşil Mavili Ekipte Orta saha oyuncusu Murat Duruer ile sözleşme imzalanmasının ardından Forvet arkası, Forvet ve savunmada yeni arayışlar içinde olan Rizespor kamp dönemine kadar transferleri tamamlamak istiyor. Biri yabancı 3 oyuncu daha transfer etmek isteyen Atmacalar transfer görüşmelerinde son aşamaya geldi.

10 Temmuz da hazır olacağız

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkan vekili Halim Mete 10 Temmuz da eksikleri tamamlayan takım olarak kampa katılacaklarını belirterek “ Görüşmelerin sonuna geldiğimiz oyuncular var.  Ufak tefek sorunları bir iki gün içinde aşıp sözleşme imzalamak için bir araya geleceğiz. Perşembe günü takım Erzurum da toplanacak. O tarihe kadar eksiklerimizi tamamlamış olacağız” dedi.

İyi sezon geçirmek istiyoruz

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkan vekili Halim Mete yeni sezonda stres yaşamak istemediklerini belirterek “ Sezon başında eksiklerimizi tamamlıyoruz. Yeni sezona iyi bir ekip ile girme arzusundayız.  İyi bir ekip kurduk ve bu ekip ile gelecek sezon iyi işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Kayseri Erciyesspor a verilen Cenk Ahmet Alkiliç lisansı ile birlikte Erciyesspor lu oldu.

Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında istediği performansı gösteremeyerek Rıza Çalımbay tarafından gönderilecekler listesine konan ve ligin ikinci yarısında Kayseri Erciyesspor a kiralık olarak verilen Cenk Ahmet Alkiliç tamamen Erciyesspor lu oldu. Erciyesspor”un tecrübeli oyuncunun lisansını istemesi üzerine Rizespor kulübü olumlu yanaşarak oyuncunun lisansını 500 bin dolar karşılığında Erciyesspor”a verdi.

Ammarı tamam gibi

-Çaykur Rizespor”un tek yabancı transfer olarak düşündüğü forvet oyuncusu Cezayir asıllı Fransız futbolcu Najip Amma”nin kulübü Roman takımı Cluj ile her konuda anlaşmaya varan Rizespor transfer komitesi genç forvet oyuncusu Ammarı ve menajerini Türkiye”ye davet etti. Hafta içinde İstanbul”a gelecek olan golcü oyuncu ile yapılan telefon görüşmelerinde ön anlaşmaya varıldı. Rizespor”un Ammarı ile kesin anlaşması bekleniyor.

Kaçar istenmiyor

-Çaykur Rizespor”un transfer listesinde olan Giray Kaçar in transfer listesinden çıkartıldığı belirtildi. Trabzonspor ve ardından Antalyaspor da futbol oynayan Giray Kaçar”ın oynadığı takımları federasyona şikâyet etmesi ile seceresinin bozulduğu belirtildi. Trabzonspor”u ve Antalyaspor”u alacaklarından dolayı federasyon a şikâyet etmesinden dolayı Rizespor kulübünün bu futbolcu ile olan bağını kestiği belirtildi. Alacaklarından dolayı şikâyetlerde bulunan Giray Kaçar”ın bonservisinin elinde olduğu belirtildi.

Sezer izin istedi

-Çaykur Rizespor”un savunma oyuncularından Sezer Özmen Portekiz takımından kendisine teklif geldiğini doğrulayarak “ Marco Silva”nin Sporting Lisbon un başına getirilmesinin ardından menajerim ile temasa geçildi. Menajerim aracılığı ile kulübüm ile bir görüşme yapıldı ve Lisbon takımı 1,5 milyon Euro teklifinde bulundu. Şayet Kulübüm bonservisimde kolaylık gösterirse Lisbon takımında oynamak isterim, neticede şampiyonlar liginde forma giymiş olacağım” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ