Çaykur Rizespor un gölcü oyuncusu Şadı Çolak artık taraftarın şehri süslemesi lazım dedi.

ŞAMPİYON TAKIMA ŞAMPİYON TARAFTAR GEREK

Çaykur Rizespor un gölcü oyuncusu Şadı Çolak şehir olarak şampiyonluğa yakışır bir şekilde şehrin süslenmesi gerektiğini söyleyerek” Taraftarımız her nedense sessiz kalıyor. Şehirde beni görenler neden gol atmadığımı söylüyor. Formdayım ancak olmayınca olmuyor. Şeytanın bacağını kırdığım an gerisi gelecek” dedi.

İLK YARIYI LİDER BİTİRECEĞİZ

Ç.Rizespor takım kaptanı Şadı Çolak şehir olarak şampiyonluğa hazırlanmaları gerektiğini söyleyerek” Artık boş tribüne oynamak istemiyoruz, taraftarın maçlarda stadı süslemesi şampiyonluk havası estirmesi gerek. Ancak ne stat ta ne de şehirde öyle bir hava var. Biz şimdiden kendimizi şampiyon olarak görmeye başladık. Taraftar ise henüz buna hazır değil. Şampiyon olacak bir takımın taraftarı böyle olmamalı. Ligin ilk yarısını lider bitireceğiz” dedi.

STRESİ ATMALIYIM

Kaptan Şadı Çolak 13 haftadır gol atamadığını söyleyerek “ Bu durum beni strese soktu. Bu stresten kurtulmam için mutlaka gol atmalıyım. İyi top oynuyorum ancak bir türlü golle tanışamadım. Ben atamasam da arkadaşlarım atıyor ancak benim de golle tanışmam lazım. Adana karşısında da çok güzel top oynadık. Farklı kazana bilirdik ancak 2 farkla kazandık. Devamı gelecek” dedi.

SEDAT ”GALİBİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Ç.Rizespor un başarılı orta saha oyuncusu Sedat Yeşilkaya Adana maçının kendilerine güven getirdiğini söyleyerek” Sakarya ve Adana maçları ile başlayan galibiyet serilerimize bundan sonra da devam edeceğiz. Rizespor da her şey normal, artık futbol oynamaya başladık. Uyum sorununu çözdük. Bundan sonra taraftarlarımız artık yanımızda olsun ve bizi izlemeye devam etsinler” dedi.

 


 

Editör: HABER MERKEZİ