Çayelispor Başkanı Yusuf Ziya Şerifoğlu, ilk devrenin bitimine bir hafta kala yeşil beyazlı takımın ilk devre değerlendirmesini yaptı. Yapmış oldukları çalışmalardan bahseden Şerifoğlu, ligin ikinci yarısından umutlu olduğunu belirtti.

Başkan Şerifoğlu, “ligin başlamasına 15 gün kala yeniden devraldığımız takımımızı yönetimimizdeki arkadaşlarımızla sezona hazır hale getirmek için yoğun bir mücadele ile çalıştık. Maddi yönden zor günler geçirmemize karşın futbolcu kardeşlerimizin sabrı ve gayretleri takım olarak bizleri kenetlenirdi. Ligin ilk devresi bizim açımızdan istediklerimizi gibi geçmemiş olsa da ikinci yarı için umutluyuz. Her daim bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımızın desteğini yanımızda görmek istiyoruz” dedi.  

BAŞKAN ÇİFTÇİ’YE TEŞEKKÜR

Ligin başlamasına 15 gün kala yeniden devraldığımız Çayelispor’ umuzu lige hazır hale getirmek için yönetim olarak yoğun bir gayretle çalışmaktayız. Çayeli Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Çiftçi’ nın destekleriyle sezon başladık. Desteklerini her daim devam ettiren belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu sezon futbol takımlarının maddi sıkıntılar içerisinde olduğu bir dönemi yaşamaktayız. Maddi sıkıntılardan en çok etkilenen liglerin başında Bölgesel Amatör Ligi gelmektedir. Bu sezon Çayelispor olarak bizlerde nasibimizi bu sıkıntılardan almaktayız.

Bölgesel Amatör Ligi’nin ağır giderleri bu zor dönemde işimizi çok daha ağırlaştırıyor. Bu konuda yönetim olarak toplanarak arkadaşlarımızla neler yapabileceklerimizi düşündük. Başlatmış olduğumuz çeşitli kampanyalarla takımızı genele yaymayı hedefledik. 70. Yılımızı kutladığımız bu yılda SMS kampanyası, forma satışı, ligtv kampanyası ve üyelik aidat sistemine geçişle ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.

FORMA SATIŞI

Uzun yıllardır konuşulan Çayelispor forma satışı konuda taraftarlarımız isteğine cevap verip ‘formanı al takımına destek ol’ kampanyasını başlattık. Bu kapsamda Belediye başkanımız İsmail Hakkı Çiftçi’nin yerini tahsis ettiği Çayeli’nde Mesut Yılmaz Parkında bulunan Kitap kafede açmış olduğumuz standımızda ilçe halkımıza satışlarımızı devam ettirmekteyiz. Bunun yanı sıra esnaflarımıza yönelik yapmış olduğumuz çalışma ile iş yerlerini gezerek forma satışında bulunduk. Ayrıca internette açmış olduğumuz online satış mağazasıyla formalarımızı buradan ulaşmak isteyen hemşerilerimize imkanlar sağladık. Forma satış kampanyamıza gösterilen desteklerden ötürü hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. Forma satışlarımız devam etmektedir. Hemşerilerimizden beklentimiz desteklerini artarak devam ettirmelerini beklemekteyiz.

70. YIL KUTLAMALARI

1949 yılında kurulan Çayelispor’ umuzun bu yıl 70. Yılını kutlamaktayız. Bu kapsamda çeşitli etkinliklerimiz oldu. Geçtiğimiz günlerde tertip ettiğimiz program ile takımımızda görev yapmış eski başkan, yönetici, futbolcu ve spor camiasında yer alan kişileri davet ederek bir araya gelme imkanımız oldu. Katılım sağlayanlara teşekkür ediyoruz. 70. Yılımızda gönlümüz isterdi ki kulübümüzün içerisinde olduğu sorunların konuşulması ve takımımızın hak ettiği daha üst liglerde olmasıydı. Bu gecede katılımın az oluşu bizim için hiç de hoş olmadığının belirtmeden geçemeyeceğim. 70. Yılımızda başlattığımız kurumsallaşma hedefiyle gelecek yıllarda kulübümüzün çok daha güzel yerlerde olacağını umut etmekteyiz.

MESAJ KAMPANYASI

70. yıl kutlamaları kapsamında düzenlediğimiz gecemizde başlatmış olduğumuz mesaj kampanyamızda CAYELİ yazıp 6662 gönderip bir mesaj karşılığında 10TL kulübümüze destek sağlanmaktadır. Bu kampanyamızda devam etmektedir. Mesaj kampanyamızın düzenlenmesinde sitemini kurarak bizlere destek olan Çayeli kardeşimiz Esat Sarıkaya teşekkür ediyoruz.

LİG TV KAMPANYASI

Bu sezon başlattığımız bir diğer kampanyamız Çayelispor’a özel avantajlı Çaykur Rizespor Ligtv paketi ile abone olanlar kulübümüze destek olunmaktadır. Ligtv alacak olan hemşerilerimizden isteğimiz bu paketi alarak Çayelisporumuza desteklerini beklemekteyiz. Bu konuyu gündeme getiren Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Çiftçi ‘ye şükranlarımızı sunarız.

ÜYELİK AİDATI

Bu sezon kararlılıkla üstünde durduğumuz bir diğer uygulamada üyelik sistemimizin yenilenmesi konusu olacaktır. 217 üyemizin bulunduğu kulübümüzde üyelerin düzenli aidat ödemleri noktasında bir sistem oluşturulamamıştır. Kulüp üyelerimiz yıllık aidat ödemelerinde düzensizlik olduğu gözlenmektedir. Yönetim Kurulu olarak 70. Kuruluş yılımız 2019 yılının milat olarak kabul ettiğimizden tüm üyelerimizin yıllık aidatları olan 50,00 TL. yı 31/12/2019 tarihine kadar ödemeleri öngörülmüştür. Bu tarihe kadar 2019 yılı aidat ödemelerini yapmayan üyelerimizin üyelikleri otomatik olarak silinecektir. Bundan sonraki yıllarda da bu uygulamaya devam edileceği üyelerimizin dikkatine sunulur. Hedefimiz üye sistemini düzenli tutmak ve kulübümüze aidiat duygusu yaymaktır. Üyelik sitemini yenileyerek yeni üye için başvuruları almaya devam etmekteyiz. Halı hazırdaki tüzüğümüz de 100 TL. Üyelik giriş ücreti ve 50 TL. yıllık aidat yatırarak üyelikler yapılmaktadır.

Tüm ÇAYELİ halkımızın kulübümüze desteklerini beklemek hakkımız olduğu inancındayız. Yukarıda belirtiğimiz ürünlerin yanında önümüzdeki günlerde başka ürünler ile de ÇAYELİ halkımızın karşısına çıkacağız. Bu arada görevde olduğum süre zarfında kulübümüze katkı veren diğer Kaymakamımız ve kurumlarımıza, İlçemizdeki STK lara, esnafımıza, tüccarımıza ve de İlçe dışında bulunan kurum kuruluş, STK lar, dernekler, vakıflarla İlçe dışındaki esnaf, tüccar ve hemşerilerimize ayrı ayrı şükranlarımız sunarız.

 

Editör: HABER MERKEZİ