Çaykur Rizespor kulüp başkanı Metin Kalkavan takıma STK ve belediye başkanlarının ilgi göstermemesi beni üzdü, STK ve belediyeler bu kadar ilgisiz kalırsa taraftarımızın ilgisini beklemek doğru olmaz” dedi.

Ç.Rizespor tesislerinde toplanan Rizespor yönetim kurulu daha önceden 21 Belediye ve Rize de görev yapan tüm STK başkanlarına davetiye gönderirken tesislerde yapılan toplantıya 21 belediye başkanından 9 u 17 STK başkanından ise 5 i katıldı.

 YÖNETİM MORAL BOZDU

Ç.Rizespor Mehmet Cengiz tesislerinde yapılan toplantıya Rize valisi Seyfullah Hacimüftüoğlu, Rize belediye başkanı Halil Bakırcı, Rizespor Yatırım A.Ş başkanı Metin Kalkavan, Rizespor derneği başkanı Halim Mete ve yöneticilerin katıldığı toplantıya ilgi olmaması yönetimin moralini bozdu.

 AÇILIM YÖNETİMDEN BAŞLAR

Rize de tüm belediye ve belde başkanları ile STK lar la bir araya gelmek isteyen Rizespor yönetim kurulu kendi tesislerinde toplantı yapmak isterken ilçeler den beklenti ise tamamen tersine, ilçe belediye başkanları Rizespor un ilçelere kadar gelerek halkın arasına girmesini beklerken yönetimin ilçe ve belde belediye başkanlarını çağırmasının tepki doğurduğu belirtildi.

 İLÇELERDE ŞUBE OLMALI

Ç.Rizespor derneğinin ilçelerde de birer temsilciliğinin olması gerektiği belirtilirken yönetimin açılım konusunda olumlu karar verdiği ilçelerde ki gezilerin ligin başlaması ile birlikte devam edeceği belirtildi. İlginin olmadığı toplantıda yönetimin kombine bilet satışları ile ilgili STK ve belediyelerden yardım istedi.

Editör: HABER MERKEZİ