Dilek ASLAN

Rize amatör Kümeyi şampiyon olarak tamamlayan Çaykurspor’ un yükselme maçlarının yıldız olan İbrahim Özkan’a çeşitli takımlardan teklif yağıyor. Üçüncü Lige çıkma umutlarını son maçta rakibine yenilerek kaybeden Çaykurspor’ da sol kanatta oynayan İbrahim Özkan, bölge takımlarının transfer listesinde. 

Grup maçlarında özellikle iyi bir performans gösterip futbol izleme komitelerinin dikkatini çeken İbrahim Özkan, gelen tekliflerden birini değerlendireceğini belirtti.12 yıldır Çaykurspor formasını giyen İbrahim Özkan’ ın özellikle terfi maçları içinde yer alan Zonguldak Belediyespor maçında ortaya koyduğu oyunu ve attığı frikik golü hala hafızalarda kaldığı gözlenirken sol kulvarda gösterdiği başarılı oyunuyla adından söz ettireceği benziyor.

Futbolcu bir babanın oğlu olan İbrahim Özkan, futbola Çaykurspor’ un minik takımında başladığı belirterek, “12 yıldır aynı takımdayım. Yaşım 22.Terfi maçları benim kendimi gösterebilmem için çok büyük bir deneyim oldu. Şu ana kadar birçok takımdan transfer teklifi aldım. Bunlardan birini değerlendireceğim” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ