Ç.Rizespor teknik direktörü Suat Kaya Manisa maçında tamamen hayal kırktığına uğradığını söyleyerek ”Hem ligin en pahalı ve en kaliteli takımı olacaksın, hem şampiyonluk yarışında olacaksın kendi sahanda büyük ölçüde rakibin olan ve 6 puan değerinde ki maçta canla başla mücadele etmeyeceksin. Bunun hesabı sorulur, aldığın paranın ve bu taraftarın hakkını vereceksin, hiçbir futbolcu Rizespor un üstüne çıkamaz” dedi.

KALANI YETER
Teknik direktör Suat Kaya başarı için ünlü veya alışık isimlerin olmasının şart olmadığını söyleyerek ”Böyle önemli bir maçta yüreğini ortaya koymayan futbolcu bu takıma yakışmaz, yaklaşık 5 bin taraftarın tribünlerden izlediği Rizespor u ben de tanımadım. Yaptığımız değişiklikler de işe yaramadı. Takımda takım ruhu yoktu, kazanmak için hiçbir çaba yoktu, tüm gücünü gösterirsin kazanamayabilirsin ama ben onu da görmedim, birileri bedel ödemeli, bedeli ben değil formanın hakkını vermeyenler öder” dedi.

YÜREKLİ İNSANLARA İHTİYACIM VAR
Ç.Rizespor teknik direktörü Suat Kaya kendisine savaşan futbolcu gerek olduğunu söyleyerek ”Yüreğiyle, mücadelesiyle, heyecanıyla arkasında olan gücü düşünen genç ve dinamik oyunculara ihtiyacım var, Formasının hakkını vermeyen bu takımda yer alamaz, Önümüzde Ordu maçı var çok iyi şekilde hazırlanacağız, elimizde ki genç ve yürekli arkadaşlarımla birlikte bu maça hazırlanıyorum. Dileğim bu bizim için bir başlangıç olur” dedi.



Editör: HABER MERKEZİ