İlyas GÜR

Antalya’ daki tatilini bugün tamamlayarak Pazartesi günü İstanbul’da Başkan Kadir Çakır ile bir araya gelecek olan Teknik Direktör Metin Diyadin, taraftara oldukça iddialı mesajlar gönderdi. Süper ligden düşerken hem futbolu hem de aldığı başarısız sonuçlarla taraftarına hayal kırıklığı yaşatan yeşil-mavili takım için Bank Asya 1. liginde her şeyin bambaşka olması bekleniyor. Bu farklılık ise Diyadin’in oyuncu tercihlerinden kaynaklanıyor. Göreve geldikten sonra takımın ihtiyaçlarını yönetime bildiren ve bununla da istediği futbolcuları transfer ettiren genç çalıştırıcı şimdi yeni sezon hazırlıkları için çalışma yapıyor. 

Rizespor Hak Ettiği Yere Gelecek

1 Temmuz’da Bolu’da başlayacak olan yeni sezon hazırlıkları için planlamasını yapan Teknik direktör Metin Diyadin’in, Pazartesi günü İstanbul’da Başkan Çakır’la yapacağı görüşmede eski ve yeni futbolcuların durumu, kamp programı hakkında detaylı bir rapor vereceği belirlendi. Yeşil-mavili taraftarlara mut dolu mesajlar veren Diyadin şunları söyledi. “Rizespor hedefleri olan büyük bir kulüp. Bu göreve geldiğim için çok mutluyum. Rizespor’un ait olduğu yer süper ligdir. Bunun gerçekleştirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Camianın da bu takıma sahip çıkması ve hak ettiği yere gelmesi için çaba harcaması gerekir.”

Herkesin Konuşacağı Takım Oluruz

Yeşil-mavili takımın teknik patronu Metin Diyadin konuşmasına şöyle bitirdi: “Transfer bir sınavdır biz de istediğimiz transferleri yaparak ilk sınavı başarıyla geçtik. Herkesin konuşacağı bir takım oluşturduk. Ama önümüzde uzun ve zorlu bir maraton var. Bu uzun ve zorlu maratonda birçok sınavımız daha olacak. Bank Asya 1. liginde hem oynadığımız futbol hem de ulaşacağımız hedeflerle herkesin takdirini kazanacağız. Öncelikli arzumuz futbolcularımla birlikte hep beraber elimizden geleni yapacağız. Bunu yaparken taraftarımız ve camiamızın desteği de bizimle birlikte tek vücut olmalı. Başarının temeli birlikten geçer.”

Editör: HABER MERKEZİ