MUSTAFA BAYRAK

Ç.Rizespor teknik direktörü Ümit Kayıhan Antep belediyesi karşısında Kemal Aslan in atamadığı penaltı golünden sonra bu futbolcunun iki gündür odasından çıkmadığını söyledi.

Ç.Rizespor teknik direktörü Ümit Kayıhan haftalık basın toplantısında Antep Belediyesi karşısında iyi oynamalarına ve iki penaltı kazanmalarına rağmen kaybettiklerini söyleyerek ”Hiç ummadığımız bir netice aldık. Rakibe 3 pozisyon verdik 2 si gol oldu. 4 net pozisyonumuz 12 köşe atışı kullandığımız ve 4 serbest atış  2 penaltı kullandığımız maçta mağlup olduk. Futbolcularım üzerlerine düşen görevleri yerine getirdi. İyi mücadele ettiler ve net pozisyonlar yakaladılar ancak olmadı” dedi.

3 HAFTADIR ŞANSISIZ

Giresun maçında Ulaş in kafasına çarpan topun gol olduğunu söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan “Bu maçı kazandık, Altay karşısında ilk dakikalarda net pozisyonlar yakaladık. Direkten dönen topumuz var nitekim Antep belediyesi maçında yine aynı, atamadığımız goller ver penaltılar var, ama bunların üstesinden geleceğiz. İyi mücadele ediyoruz. Ancak sonuca gidemiyoruz. Bu şanssızlığı kırmamız gerek, önümüzde 10 maçımız var bunlardan 4 ünü kendi evimizde 6 sını deplasmanda oynayacağız, her maça 3 puan için çıkacağız. Artık yenemiyorsak yenilmememiz lazım” dedi.

SEFERBERLİK İLAN ETTİK

Erciyes maçı hazırlıklarının sürdüğünü söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan ”Takım içinde elbette şans vermediğimiz ancak formda gördüğümüz bazı futbolculara şans vereceğim. Takım içinde seferberlik ilan ettim, tüm oyuncularım ile teker, teker görüşüyorum. İçerde ve dışarıda aynı amaç için oynayacağız. Tek düşüncemiz galibiyet. Artık mağlubiyet istemiyorum. En az 10 maçta 10 puan hedefimizde var. Kemal Aslan takım içinde lider oyuncu özelliğinde biri taraftarımızın onu af etmesi gerek, böyle lider oyunculara ihtiyacımız var, penaltı pozisyonunda sanki beni biri tuttu dedi. Olmayınca olmuyor. Bu oyuncuları kaybetmemek gerek. Şimdi önümüzde Erciyes maçı var, 25 puan da ve bizim şimdi rakibimiz, mutlaka kazanmalıyız” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ