Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hain, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, Can paramparça...

Rizespor taraftarı yılmaz, takımını yalnız bırakmaz ve küsmez. Ortada yanlışlık olduğunda haykırır. Ama asla takımını tekletmez. Çünkü Rizespor Kulübü’nün asıl sahibi taraftardır, Rizelilerdir.

Rizespor zor bir süreçten geçiyor.  Sürekli yazıyor, Rizespor’un tarihinden örnekler vererek, yapıcı eleştirilerde bulunuyorum.  Bütün bu eleştirileri yaparken kendimizi, taraftarı da eleştirmeliyiz.

Rizespor yeniden bir yapılaşmanın içine girdi. Transferler, yatırımlar yapıldı. Kombine bilet satışları başladı.  Bizden çok daha başarısız olan kulüplerde kombine bilet satışlarına büyük ilgi varken bizde oldukça duyarsızlık yaşanıyor.
Daha yolun başındayız ve yaptığımız maçlarda gösteriyor ki skor, sonuç olarak iyi yoldayız.

Gazeteci Recep Ali Aksoylu bir Rizelilik duyarlılığı ile “Görünen o ki, geçen yıla göre daha mücadeleci, daha kazanma hırsı yüksek bir takım oluşturma başarısı gösterilmiş ve yönetim de taraftarı arkasında görmek istiyor. Lige başlandığı tempoda takımın devamlılığı; taraftarında küskünlükleri unutup yönetimin, takımın yanında olmasını sağlayacaktır. Başkanında, kimsenin bundan kuşkusu olmasın. Birkaç hafta daha alınacak başarılı sonuçlarla tüm kent havasını bulacak, Rizelinin gündeminde en önemli payı yine Rizespor alacaktır” diyor.

Şimdi birlik zamanı Rizespor’a destek olalım. Bir olalım, birlik olalım, Diri olalım.
Rizeli iş adamlarına sesleniyorum: Sizin doğduğunuz topraklara borcunuz vardır. Lütfen kombine bilet satışına destek olun. Rizespor gözümüzün nurudur. Onu yalnız bırakamayız, bırakmayız… 

Editör: HABER MERKEZİ