Rize 1. Amatör Liginde Mucadale eden ilk yarıyı hedeflediği yerde bitiren Çayelispor’un teknik direktörü Muhammet Yılmaz’dan Çayhaber’e özel açıklamalarda bulundu.

 


Takımla ilgili değerlendirmeler yaparak sözlerine başlayan Muhammet Yılmaz “Mevcut Yönetimimız takımı ligin başlamasına 1 hafta kala teslim aldığından bizlerde çalışmalarımıza 1 hafta kala başlamak zorunda kaldık. Fakat sporcularımızın öz verili çalışmaları neticesinde fazla bir olumsuzluk yaşamadık. Genç ve kaliteli oyuncularımız sayesinde lige iyi başladığımızı ve iyi bir yerde olduğumuzu söyleyebilirim” diye konuştu.

Yeni yönetimle beraber takımdaki olumlu gelişmelerden söz eden Muhammet Yılmaz sözlerine şöyle devam etti. “Yönetim kurulumuz işbaşına gelip takımı oluşturduktan sonra bir dizi kararlar alınıp uygulama koydular. Öncelikle Futbolcularımıza maaş verilmeye başlandı. Ayrıca futbolcularımız için çok büyük sıkıntı olan antremanda ve maçta kullandıkları malzemelerin temizliği için bir malzemeci arkadaşımız çalışmaya başlaması futbolcularımızın motivasyonlarını olumlu yönde etkilemektedir. Ligin ilk yarısını değerlendirecek olursak şunları söyleyebiliriz. Bizim grup gerçekten çok güçlü takımların olduğu bir grup, şampiyonluğa oynayan takımlar Çaykur, İyidere, Telekom, Fındıklı ve biz varız. Özellikle Çaykurspor ve İyiderespor çok büyük paralarla tranferler ederek lige girdiler. Ama yinede lig lideri ile aramızda 3 puan lig 2. si ile 1 puan olması bizim iyi durumda olduğumuzu gösteriyor. Zaten bizim hedefimiz ligi ilk 3 arasında bitirip play-of maçlarına kalmaktı. Bu hedefimize hemen hemen yaklaştık diyebiliriz. Ocak ayında takımımızın 3-4 dört mevkiine transfer yapabilirsek hem bu grupta hemde başarılı olacağımıza inanıyorum. 3 yıl önce Çayelispor’u şampiyon yaparken ilk hedefimiz play-of’a çıkmaktı. Şimdide hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz. Elbetteki bu hedefelerimize ulaşmamız için taraftarımıza çok iş düşüyor. Onlar bizim 12. oyuncumuz. Başta yönetim kurulumuz, teknik kabro ve oyuncularımızın hedefi Çayelinin adını güzel yerlere yazdırmaktır. Onlardan isteğimiz sabırlı şekilde bizleri desteklesinler” dedi.

Aynı zamanda Çayeli İlçe Gençlik Spor Müdürü Muhammet Yılmaz ilçemizde yapımı hızla devam eden Stadayumdaki suni çim çalışmaların ocak ayında tamamlacağını sözlerine ekledi.

Editör: HABER MERKEZİ