Teknik Direktör Stjepan Tomas'la yolları ayıran Çaykur Rizespor, Gaziantep FK'dan ayrılan Rumen teknik adam Marius Sumudica'yla anlaşmaya vardı. Kulüp başkanı Hasan Kartal, Radyospor'a yaptığı açıklamada Rumen tenik adamın Fenerbahçe maçında sahada olacağını söyledi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hasan Kartal, "Teknik direktörlük görevi için Marius Sumudica ile prensip anlaşmasına vardık. Sumudica, Fenerbahçe maçında takımın başında olacak. Sumudica ile sözleşmemiz 1.5 yıllık olacak. Yerli hocalarımız da gayet iyi fakat ilk tercihimiz Sumudica oldu. Sumudica tercihimizde yabancı kuralının da etkisi oldu. Gaziantep FK maçında takımımızın başında Ersin Aka olacak." dedi.

Loic Remy'in sağlık durumu hakkında ise Kartal, "Remy'in Fenerbahçe maçında oynayacağını düşünüyorum. Remy, inşallah Fenerbahçe maçında sahada olur." ifadelerini kullandı.

Kulüpler Birliği'ndeki seçim süreci ve yayıncı kuruluş konusunda ise Hasan Kartal, "Kulüpler Birliği'ne başkan olmak gibi bir düşüncem yok. Yayıncı kuruluş krizi çözüldü. Fakat geçen sezon küme düşme kaldırıldığı için şu anda dağılım konusunda biraz sıkıntı var." açıklamasında bulundu. 

Editör: HABER MERKEZİ