Hüsrev Lokantasında TFF Başkan Danışmanı Mustafa Baltacı tarafından ağırlanan Ç.Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğu ve Sportif Direktör Fahri Tatan yemekte bir araya geldiler. Samimi bir ortamda geçen görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Ç.Rizespr Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Kasımpaşa maçını kazanmaktan başka şansımız yok” dedi.

Hamzaoğlu, “bu maçın son şansımız olarak düşünüyorum. Çünkü direk rakibimiz olan bir takım ve kendi sahamızda oynuyoruz. Ne olursa olsun bu maçı kazanmak zorundayız. Şu an bulunduğumuz konumun hiçbir açıklamasını yapamayız. Hiçbir haklı sebepte bulamayız. Bulduğumuz bahaneler bizim konumumuzu değiştirmez. Ben size her geçerli bahaneyi de sunsam puanı 4’e, 5’e yükseltemeyiz. O yüzden ne anlatırsak hikaye. Ama iyiye gidiyoruz, bir galibiyete ihtiyacımız var. Bir morale ihtiyaç var, her şeyden önce. Galibiyet o morali getirecek şey olduğu için o galibiyete ihtiyaç var” dedi.

Hamzaoğlu, “bu maç umutlarımızı yeniden yeşertir, herkes daha çok kenetlenebilir. Her şey olur imkansız diye bir şey yok. Zor ama imkansız değil” şeklinde konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ