Ç.Rizespor kulüp başkan vekili Halim Mete sezon boyunca yapılan teknik adam ve futbolcu transferlerinin takımın başarısı için yapıldığını söyleyerek ”Biz Rizeliler olarak asla hedefsiz olmadık. Her transfer hedefe varmak için yapıldı. Sezon başında verdiğimiz bir söz vardı ve sözümüzü yerine getirmek için yaptığımız futbolcu ve teknik adam değişikliklerinden maalesef istediğimiz sonuçları alamadık, asla bu duruma düşeceğimizi tahmin etmedik” dedi.

HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIK

Bank Asya liginde bu sezon hayal kırıklığına uğradıklarını söyleyen başkan vekili Halim Mete ” Hiçbir yönetici ve bizler böyle bir yerde olacağımızı asla tahmin etmedik, ligin ilk yarısında 10 haftada başarılı sonuçlar alan bir Rizespor un ardından çöküşe geçmesi taraftarları şaşırttığı gibi bizleri de şaşırtmıştır, asla hayal edemeyeceğimiz bir yerdeyiz” dedi.

UMUTLANDIĞIMIZ ANLAR VAR

Ç.Rizespor başkan vekili ve Rizespor Derneği başkanı Halim Mete ”Elbette bazı maçlarda umudumuz arttı. Hele kendi evimizde oynadığımız bir maçta 2 penaltı kaçırmamız, bir maçta 3–1 mağlup olmamıza rağmen skoru çevirmemiz bizi futbol olarak umutlandırdı, ancak sonra ki haftalarda bu futbolu görmedik, Giresun maçında mağlup duruma düşmemize rağmen maçı galip bitirmemiz yine bizim umutlandığımız andı, ama sonrasını getiremedik” dedi.

YÜZÜMÜZ ASILDI

Ç.Rizespor kulüp başkan vekili Halim Mete son haftalarda neşesinin kaçtığını söyleyerek       ”Beni bilenler esprili ve güleç yüzlü olduğumu bilirler, ancak son 5 haftadır Rizespor un aldığı başarısız sonuçlar bizleri de derenden yaralamıştır. Yönetim de olan tüm arkadaşlarım ve başkan dahi bu durum karşısında şok olmuşlardır. Türkiye liglerinin en kaliteli oyuncularını alacaksın ve düştüğün durum ortada, hiç kimse bu ortamdan memnun olamaz” dedi.

TARAFTAR HAKLI

Taraftarın gösterdiği tepkilerde haklı olduğunu söyleyen Halim Mete ”Sezon başında taraftarlarımıza verdiğimiz sözler vardı, taraftar elbette o sözleri tutmamızı beklerdi. Bizde bu kadar kötü sonuçlar alacağımızı asla tahmin etmedik, sezon başında tek teknik adamla devam edeceğiz dememize rağmen eskiyi aratmadık ve 3 teknik adamla çalışmak zorunda kaldık, futbol kader değil kadersizlik oyunu oldu. İnşallah ligde kalarak gelecek sezona iyi hazırlık yaparız” dedi.

KOCAELİ MAÇINI KAZANACAĞIZ

Önceki hafta Karşıyaka –Hacettepe maçının naklen verilmemesini eleştiren Mete ”Bu hafta yine bizim maçımız naklen verilirken küme düşme hattında olan iki takımın maçlarının verilmemesi düşündürücü, biz gerekli yerlere müracaat yaptık, önemli olan bizim kazanmamız, Kocaeli maçını mutlaka kazanacağız, taraftarlarımızı Kocaeli ne taşıyarak taraftar desteğini de arkamıza alarak mutlak kazanacağız, artık bu işin şakası yok” dedi.

DERSİMİZİ ALDIK

Bu sezon yapılan transferlerden derslerini aldıklarını söyleyen başkan vekili Halim Mete       ”Şampiyonluk bir sezon ertelenmiş oldu. Bu sezon yaptığımız transferler ile dersimizi aldık. Şimdi ise hedefimiz ligde kalmak, ligde kaldıktan sonra yapacağımız istişarelerle yeni sezon için start vereceğiz. Takımda 5–6 futbolcu kalacak diğer futbolcular ile yeniden masaya oturmayacağız. Taraftarımıza gelecek sezon için artık şimdiden söz verebiliriz” dedi. 

Editör: HABER MERKEZİ