Ç.Rizespor teknik direktörü Oktay Çevik, 4 kamp döneminin başladığını söyleyerek kalan süreyi eksikleri gidermek için kullanacaklarını söyledi.

Savunma ve orta sahada başarılı olduklarını söyleyen teknik direktör Oktay Çevik “ Şimdi sıra gol atmaya geldi, gol ayaklarımız iyi çalışacak” dedi.

Ç.Rizespor teknik direktörü Oktay Çevik 4 kamp döneminin başladığını söyleyerek ”Rize de başlattığımız kamp çalışmalarımızı Rize de tamamlayacağız. Kendi evimizde yapacağımız çalışmalarda yeni arkadaşlarımızın gol yollarında başarısını artıracağız. 12 Ağustos tarihine kadar çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Sezon açılışı ile birlikte çalışmalarımıza ağırlık vererek Rizespor u lige hazır hale getireceğiz” dedi.

EKSİKLERİMİZ VAR
Gol yollarında eksikleri olduğunu söyleyen teknik direktör Oktay Çevik, ”Önce savunmaya ağırlık verdik. Tecrübeli arkadaşlardan oluşan savunmamıza yine tecrübeli orta saha ve kanat oyuncuları kattık. Şimdi ise sıra da sonuç alacak oyuncuları lige hazırlamak geldi. Önümüzde ki 11 günlük sürede bu arkadaşlarımızı lige hazır hale getireceğiz. Takımda uyum sorununu çözerek yeni arkadaşlarımızı takıma adapte edeceğiz” dedi.

TARAFTAR HAZIR OLSUN
Yeni sezon açılışında görücüye çıkacaklarını söyleyen teknik direktör Oktay Çevik “12 Ağustos ta görkemli bir sezon açılışı yapacağız. Rizespor tarihinde ilk kez bu kadar görkemli bir sezona girecek. Uyumlu ve birbirlerine saygılı bir takım ile taraftarımız karşısına çıkacağız. Tüm camiamızı bundan sonra daha çok sık ziyaret edeceğiz. Rizespor camiasının 12 Ağustos ta yeni stadyumda olmasını istiyoruz. Rizespor gelecek sezon süper ligde oynayacak bir ekip yaratmıştır. Taraftarlarımızın bize ve takıma güvenmesini istiyorum” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ