Sezon başı Fenerbahçe’den transfer edilen Gökhan Gönül ligin ilk maçında hafif sakatlığı nedeniyle Beşiktaş maçında riske edilmemişti. Gökhan Gönül tam olarak hazır olduğu ve hocasının görev vermesi halinde oynayacak seviyede olduğu belirtildi

Yeşil mavililerin yeni transferi Gökhan Gönül antrenmanlarda form grafiği ile göz dolduruyor. 36 yaşındaki oyuncu, ilerleyen yaşına rağmen idmanlardaki istekli görüntüsü ve çalışkanlığı ile teknik heyetin takdirini kazanırken, genç oyunculara da örnek oluyor. Sakatlığını atlatan tecrübeli oyuncunun Teknik Direktör Bülent Uygun’ un görev vermesi halinde Fatih Karagümrük maçında forma giyebileceği kaydedildi.

Öte yandan tecrübeli sağ bek yaptığı açıklamada hafif sakatlığını atlattığını kaydederek, “Tam anlamıyla hazırım. Bülent Hoca ile görüştüm, kendi evimizde oynayacağımız ilk maçta taraftarın karşısına çıkmak istediğimi söyledim. Eğer hocam görev verirse 90 dakika sahada yeşil mavili takım için savaşır, takımımın galip gelmesi için elimden gelenin fazlasını vereceğime taraftarlarımızın inanmasını istiyorum” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ