Rusya'nın Rubin Kazan takımıyla 2 yılı opsiyonlu olmak üzere 5 yıllığına anlaşan Trabzonspor'un milli futbolcusu Gökdeniz Karadeniz, yeni takımına ailesi tarafından gözyaşlarıyla uğurlandı.

Gökdeniz Karadeniz, havalimanında yaptığı açıklamada, Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğunu belirterek, gönlünün bir kısmını Trabzon'da bırakarak gittiğini söyledi. Milli futbolcu, Bordo-mavili taraftarları da çok özleyeceğini ifade ederek, 'Onlar da beni unutmasın' dedi. Gökdeniz Karadeniz, uzun süren görüşmelerin ardından Rusya'nın Rubin Kazan takımıyla 2 yılı opsiyonlu olmak üzere 5 yıllığına anlaşmaya varmıştı. Yeni takımıyla sözleşme imzalayan Gökdeniz, bu sabah saat 07.15'te Türk Hava Yolları'na (THY) ait tarifeli uçakla Rubin Kazan yöneticileriyle birlikte İstanbul'a oradan da yeni takımının kampına katılmak üzere Antalya'ya hareket edecek.

Milli futbolcuyu yeni takımına ailesi ve yakın akrabaları gözyaşlarıyla uğurladı. Kızı Naz ve eşi Serra Karadeniz, havalimanında Gökdeniz'in yanından bir an olsun ayrılmayarak, gözyaşı dökerken; babası Şefik, annesi Nilüfer Karadeniz de oğullarını yeni takımına gözü yaşlı uğurladı. Babası Gökdeniz'in Trabzon'dan ayrılarak başka bir takıma gittiğini anlayan ailenin küçük kızı Naz Karadeniz, babasına sarılarak ayrılmak istemezken, duygulu anlar yaşandı. Bu arada, uğurlamada Trabzonspor'dan hiçbir yöneticinin bulunmaması ise dikkat çekti.

Daha önce deplasmanlara gitmek için havalimanına geldiğini dile getiren Gökdeniz Karadeniz, 'Şimdi ise temelli gidiyorum. Bu tip olaylarda söylenecek pek fazla cümle bulamıyorum. Ben Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum. Gönlümün bir kısmını Trabzon'da bırakıyorum. Benim için ve Trabzonspor için bu transfer hayırlı olur inşallah. Trabzonspor da özlenen o eski günlerine kavuşur ve taraftarımıza özledikleri başarıyı yaşatırlar' dedi.

Eski takım arkadaşı Fatih Tekke ile aynı ligde oynayacak olmalarını da değerlendiren Gökdeniz, 'Futbolun güzelliği bu işte. Fatih eskiden takım arkadaşımdı şimdi ise rakibim oldu. Trabzonspor taraftarını çok özleyeceğim. Beni unutmasınlar' diye konuştu.

Rusya'nın Rubin Kazan takımına transfer olan milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz'in, bugün Antalya'da kamp yapan yeni takımının çalışmalarına katılması bekleniyor.
 
Editör: HABER MERKEZİ