Çaykur Rizespor’un yeni transferleri Murat Duruer ve Giray Kaçar Erzurum’daki kampa katılarak ilk idmanlarına çıktılar.

Antalyaspor’da forma giyen iki oyuncu Ç.Rizespor’un kampına katıldı. Türkiye 16 Yaş Milli Takımından başlayarak milli takımların birçok kademesinde 89 kez milli formayı giyen ve A Milli Takıma kadar yükselen, Antalyaspor’dan 15 Ocak 1988 doğumlu orta saha oyuncusu Murat Duruer ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.

Türkiye 21 Yaş Milli Takımında 5 kez, A Milli Takımda ise 4 kez forma giyen, geçtiğimiz sezon Antalyaspor’da oynayan defans oyuncusu Giray Kaçar ile 1 senelik sözleşme imzalandı.

Erzurum’daki kampa katılan iki oyuncu ayağının tozu ile takım arkadaşları ile birlikte ilk idmana çıktılar. Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Baltacı Erzurum kampının olumlu ve verimli geçtiğini belirterek” Kamp oldukça verimli şekilde devam etmekte, yeni transferlerimiz Murat ve Giray’ında kampa katılmasıysa mutlu olduk. Transferde hocamızın verdiği rapor doğrultusunda takıma takviyelerde bulunmaya devam ediyoruz. “ dedi.

Erzurum da kamp çalışmalarına devam eden Yeşil Mavililer bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Rizespor yabancı forvet veya forvet arkası oyuncu arayışını sürdürürken 5+2 yabancı statüsüne takılmamak için savunmaya iki takviye yapmayı planlıyor. Savunma da Godfrey, Viera ve Ali Adnan”ın mücadele etmesi ile orta saha ve forvette ki oyuncuların şans bulamayacağı düşüncesi ile savunma ya iki oyuncu takviye çalışmaları başladı.

Gökhan Zan ile görüşüldü

Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek Galatasaray satış listesine konulan Gökhan Zan alınması için transfer komitesinden istekte bulundu. Tecrübeli savunma oyuncusunun transfer e sıcak baktığı ve hafta içinde Rizespor ile sözleşme imzalayabileceği belirtilirken Gökhan Zan ile ise Özdilek in birebir görüştüğü bu oyuncunun da Rizespor ile masaya oturabileceği belirtiliyor.

Editör: HABER MERKEZİ