Hükümet Meydanı’nda yapılan tören ile başlayan programa İlçe Kaymakamı Mehmet Aktaş, Garnizon Komutanı Vekili İbrahim Erdoğan, Belediye Başkanı Rıza Çakır ile diğer daire amirleri okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Yürüyüşte kortejin önünde ellerinde dev Türk Bayrağı ve Atatürk resmini taşıyan öğrenciler yer aldı. Nizayi Cavuşoğlu caddesinden yürüyüşe başlayan kortej başlayan İzzet Akçal Caddesinden geçerek Erdal Ata bulvarına ulaştılar. Otobüs terminaline kadar yürüdükten sonra Liman Caddesinden Cengiz Topel caddesine geçildikten yine Niyazi Cavuşoğlu caddesinden Hükümet meydanına ulaşıldıktan sonra yürüyüş sona erdi.

Ayrıca etkinlikler kapsamında düzenlenen koşuda kızlarda 1. Gülşah Kavalcı, 2. Merve Okumuş ve 3. Semra Peşken olurken erkeklerde ise 1. Muhammet Buçan, 2. Alkan Yılmaz ve 3. Bahtiyar Odabaş oldu.

Dereye girenlere ödülleri İlçe Kaymakamı Mehmet Aktaş, Garnizon Komutanı Vekili İbrahim Erdoğan, Belediye Başkanı Rıza Çakır tarafından verildi.

Gençlik hatası ile ilgili açıklama yapan İlçe Gençlik Spor Müdürü Muhammet Yılmaz şunları söyledi: Bilindiği gibi 15–21 Mayıs ülkemizde gençlik haftası olarak kutlanmaktadır. Çayeli İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü olarak bizlerde hafta dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu gün etkinliklere başlattık. Cuma ve Cumartesi günleri salonumuzda kız ve erkek takımlarının yer aldığı (fut-sal) salon futbolu müsabakaları olacak ayrıca Pazar herkese açık olan Masa Tenisin Turnuvası gerçekleştirilecek. Ben büyün sporseverleri etkinliklerimize davet ediyorum.

 


Editör: HABER MERKEZİ