Gecenin ilk maçında Rize Çayelispor ile Giresun Espiyespor karşılaşması 4-1'lık skorla Rize Çayelispor’un galibiyetiyle sona erdi. Hızlı başlayan maçın 20 dakikalık ilk yarısını 1–0 önde tamamlayan Rize Çayelispor, karşılaşmayı 4–1 galip tamamladı. Rize Çayelispor gollerini Noyan(2) Mevlüt(1) ve Mehmet(1) ‘in ayağından kazandı.

Gecenin diğer maçında Rizegücüspor, Gümüşhane Kankaspor’u 10-4 yenmeyi başardı. 

Maçları izleyenler arasında Çayelispor Başkanı Mustafa Baltacı, Türkiye Futbol Futbol Federasyonu Rize temsilcisi Bilal Karafazlıoğlu, Rize Askf Başkanı Gaffur Bayrak ve Rize’den gelen bir grup sporsever vardı.

Rize Çayelispor 4–1 kazandığı maçın ardından Çayelispor Başkanı Mustafa Baltacı tarafından tebrik edilen Rize Çayelispor’un İdari Sorumlusu Cafer Kuru, Antrenör Ömer Salih Kadıoğlu ve Futbolcular ilk maçta elde edilen galibiyetten ötürü sevinçli oldukları söylediler. Rize’yi en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geldiğince mücadele ettiklerini belirten Rize Çayelispor’un İdari Sorumlusu Cafer Kuru, “ilk maçımızda elde ettiğimiz galibiyet bizleri çok iyi motive etti. Teknik heyet ve oyuncularımız özverisinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Hızlı ve heyecan verici bir şekilde oynan Futsal Ligi’ni izlemeye taraftarlarımızı davet ediyorum. Gelecek hafta Salı günü oynayacağımız maçımıza Çayelilileri bekliyoruz” dedi.

Gruplardaki takımlar:

A GRUBU :
Trabzon İpaspor

Ordu Askf

Rize Çayelispor

Giresun Espiyespor        

B GRUBU:

Trabzon Belediyespor

Ordu Umpamspor

Rizegücüspor

Gümüşhane Kankaspor 


 
 


Editör: HABER MERKEZİ