Futbolda şok iddia... Trabzonspor eski başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Futbol Federasyonu Eski Yöneticisi Tahir Kıran, Kayserisporlu Mehmet Topuz’un 17 Kasım 2007’deki Norveç (2–1) maçında Haluk Ulusoy federasyonunun başarısız olması için kasıtlı olarak oynamadığını iddia etti.

Radyospor’da Bülent Yüksel’in programına konuşan iki yönetici, Topuz’un Başkan Recep Mamur’un baskısıyla sapasağlam olmasına rağmen Norveç kampına eli sarılı geldiğini, Ulusoy ve Terim arasında Topuz’la ilgili bir diyalog geçtiğini belirtti.   

Kıran’ın iddiaları şöyle: “Fatih Terim ile Haluk Ulusoy arasında geçen diyalogdan tabii ki haberim var. M.Topuz F.Bahçe maçını tek başına aldı. Kamp için İstanbul’a geldiği uçakta bizim de tanıdıklarımız vardı, sorduk, hiçbir sakatlığı yokmuş. Hatta o gün Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile yemek yemiş, transfer konuşmuş. Sağlam delikanlıysa Topuz’un sakat olup olmadığını söylesin. Kampa eli sarılı geldi. Fatih hoca da bunları bildiği için, M.Topuz’u haklı olarak bir daha kadroya çağırmadı. Alacağını da sanmam. O zaman bir takım işler döndü.”

Bu arada programın yapımcısı Bülent Yüksel, “Mamur’u arayıp konuyu sordum, ‘Konuşmak istemiyorum’ dedi” açıklamasını yaptı...(Radyospor)

Editör: HABER MERKEZİ