Gençlik spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü tarafından faaliyetlerin Gençlik ve spor İl müdürlüğüne devredilmesinin ardından Geçler Kategorisi Erkekler Final grubu Futbol müsabakaları Dört Takımın kıyasıya mücadele devam ediyor.

Bugün oynanan müsabakalarda nefeslerin tutulduğu son ana kadar çok çekişmeli gecen maçların ardından Çayeli Vakıfbank Lisesi, Rize Ali Metin Kazancı Rize lisesini ilk yarıda bulduğu göllerle 2–0 yenmesini bilirken günün diğer müsabakasında ise Rize H.Kemal Yardımcı İMKB Lisesi, Rize Türk Telekom Spor Lisesine maçın normal süresi 0–0 berabere biterken maçın galibini penaltılar belirlerken son gülen Rize Türk Telekom Spor Lisesi penaltılarda 4–1 üstünlük sağlayarak son güne takım oldu. Perşembe günü ise dörtlü finalin son ayağı şampiyonu belli edecek takımlar kıyasıya yarışacak.

Öte yandan edinilen bilgiye göre final grubunda olan dört takımında şampiyonluk şansının olduğu öğrenildi müsabakalar Perşembe günü Rize Merkez Ekrem Orhon Standında saat: 10.00 da başlayacağı açıklandı. Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler verileceği öğrenildi.

PERŞEMBE GÜNÜ 2. MAÇ SAAT: 10.00 

H.Kemal Yardımcı İMKB Lisesi-Ali Metin Kazancı Rize Lisesi

 

PERŞEMBE GÜNÜ 2. MAÇ SAAT: 11.00 

Rize Türk Telekom Spor-Çayeli Vakıfbank Lisesi


 

 

Editör: HABER MERKEZİ