Dilek ASLAN

Rize Fındıklı ilçesinin İkinci Ligi B Grubunda mücadele eden Erkek Voleybol takımı Fındıklıspor, Aksu Atatürk kapalı spor salonunda Niksar Belediyespor’u kendi sahasında ağırladı.

Çekişmeli geçen karşılaşmaya Rize Milletvekilleri Ali Bayramoğlu ve Lütfi Çırakoğlu, Rize Valisi Zekeriya Şarbak, Rize Emniyet Müdürü Şanmaz Demirtaş, AK Parti İl Başkanı Yılmaz Katmer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, Fındıklı belediye başkanı Adnan Özbalaban ve Ardeşen belediye başkanı Mümtaz Sinan katıldı.

Protokol tribününün kalabalık olduğu maçta Fındıklı spor, karşılaşmanın ilk 2 setini 25-18 ve 25-21’lik skorlarla aldı.  3.seti 25–19 rakibe kaptıran ekip Mücadeleyi kaybetmeyerek son sette 25-23’lük üstünlük sağlayarak galibiyetler serisine bir yenisini daha ekledi. Karşılaşmanın ardından Rize milletvekilleri Ali Bayramoğlu ve Lütfi Çırakoğlu kulüp başkanı Kadirhan Kadıoğlu’nu, teknik heyeti ve oyuncuları kutladı.

Daha sonra Rize milletvekilleri Ali Bayramoğlu ve Lütfi Çırakoğlu beraberindeki heyetle birlikte ilçeye yeni yapılan kapalı spor salonunu gezerek incelemelerde buldular.

Editör: HABER MERKEZİ