Dilek ASLAN

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce her yıl düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasının bir yenisi daha start aldı.

On takım ve iki gruptan oluşan turnuvanın A grubu Rize Üniversitesi, Denizciler İlköğretim Okulu, Sağlık İl Müdürlüğü, Çay_Kur ve Emniyet Müdürlüğü takımlarından oluşurken, B Grubunda ise; Gençlik ve Spor, Rize kapalı Cezaevi,  Sosyal Güvenlik Kurumu, Adliye, Tarım il Müdürlüğü takımları yer aldı. Turnuvanın il müsabakalarında Sağlık İl Müdürlüğü Rize Üniversitesini 3–2, Cezaevi gençlik ve Spor’u 3–1, Adliye Tarım il Müdürlüğünü 3–1, Emniyet Müdürlüğü Çay-Kurs’u 3–0 (Hükmen), Rize Üniversitesi Denizciler İlköğretim Okulunu 3–0,  Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğünü 3–2 lik sonuçla yenmeyi başardı.

2 Mart Spor salonunda gerçekleştirilen müsabakalar kurumlara ait personeller tarafından voleybol tutkunları da müsabakaları keyifle izledikleri görüldü. 7 Haziranda yapılacak final müsabakaları sonunda dereceye giren takımlara kupa ve sporculara ise çeşitli hediyelerin verileceği öğrenildi. Bu arada il birinciliği elde eden takımların bölge müsabakaların da Rize ilini temsil edeceği kaydedildi.

Editör: HABER MERKEZİ