Transferde sessiz kalan Ç.Rizespor eski futbolcusu Fahri Taten’e kapılarını yeniden açtı. Takım kaptanı olarak geri dönmesi istenen tecrübeli futbolcu düşünmek için süre istedi.

Çaykur Rizespor transferde beklenen patlamayı Fahri Tatan ile yapmak istiyor. İç transferde sıkıntı yaşayan ve takımda bulunan futbolcuların çok büyük bir bölümüyle yollarını ayıran yeşil-mavililer dış transferdeki sessizliğini bozmak istiyor. Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş’tan birçok futbolcuyla temas halinde olan Rizespor’un şu anda istediğini elde edememesi nedeniyle şimdiki hedefi ise yıldız futbolcu Fahri Tatan olarak açıklandı. Pazarspor’un alt yapısından yetişen ve Çaykur Rizespor’da büyük sükse yaparak Fenerbahçe ve Beşiktaş’in formalarını giyen ve iki ayrı dönemde de de yeşil-mavili takımda görev yapıp taraftarın sevgilisi olan Fahri’nin geri dönmesi istendi.

VE KURMAYLAR DEVREYE GİRDİ
Yeşil-Mavili kulübün kurmaylarının sürpriz bir şekilde gündeme alıp transfer etmek istediği Fahri Tatan için harekete geçilirken Futbol Federasyonu eski yönetim kurulu üyesi ve Rizesportif A.Ş. ortaklarından olan Tahir Kıran’da devreye sokuldu. Geçen sezon Konyaspor’un formasını giyen ve yaşadığı sorunlar nedeniyle ayrılan tecrübeli futbolcuyla İcra kurulu başkanı Ulvi Suvarioğlu’nun görüşüp teklifte bulunduğu ve ‘Rizespor’un kapısı sana açık geri dön, takım kaptanı olarak hizmetlerini devam ettir’ dediği öğrenildi. Teknik direktör Oktay Çevik’in yakından tanıdığı Fahri’nin takıma çok faydasının olacağını düşündüğünden transfer edilmesini sıcak baktığı belirtildi.

‘GEL YUVANDA KAPTANLIK YAP’
Kaptan olarak Rizespor’a geri dönmesi istenen Fahri, bu teklifin kendini çok mutlu ettiğini belirterek, “Rize benim memleketim, futbol kariyerimin önemli bir bölümü orada geçti. Futbolun zirvesine ben Çaykur Rizespor forması altında çıktım. Zaten Fenerbahçe’ye de Beşiktaş’a da Rizespor’dan gittim. Rizespor bana uzun süreli bir teklifte bulunup kaptan olarak geri dönmemi istedi. Bu transferin gerçekleşmesini ben de isterim ve üzerime düşen her turlu fedakarlığı yaparım ama şartlarında uygun olması gerekir. Takımın başında Oktay Çevik gibi hacının bulunması ayrı ve önemli bir faktördür. Bana yapılan bu onurlu teklifi düşünüyorum birkaç gün içinde kararımı vereceğim” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ