Beşiktaş'tan eski takımı Çaykur Rizespor'a dönen Fahri Tatan, 'Milli takım oyuncusu olarak gittiğim Beşiktaş'ta milli formayı kaybedip döndüm. Burada yeniden geçmişte yakaladığım başarıları yakalamak istiyorum' dedi.

Fahri Tatan, bugün geldiği Rize'de yeşil mavili takımla ilk antrenmanına çıktı. Çok güzel günler geçirdiği memleketinin kulübü Çaykur Rizespor'a yeniden dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Fahri Tatan, “Hem katkı sağlamak, hem de kendi adıma bir aksilik olmassa çok iyi form tutup eski günlerime kavuşmak için Çaykur Rizespor'a geldim. 1 yıl kiralık oynadıktan sonra da yine Beşiktaş'a döneceğim“ diye konuştu.

Çaykur Rizespor'un şu anda içinde bulunduğu durumu da değerlendiren Fahri Tatan, şöyle devam etti:
“İlk 2 hafta puan alamadık. Kadro olarak iyi bir takımız. Yeni antrenörümüzün de gelmesiyle en kısa zamanda birlik ve beraberliği sahaya yansıtarak özlenen Rizespor'u herkes izlettireceğiz. Benim buradan tek bir isteğim var. Memleketimim insanı bütün takım arkadaşları ve teknik heyeti çok iyi desteklesinler. Onlarla bir bütün olursak çok iyi yerlere geleceğiz. İyi ve kötü günde yanımızda olmalarını istiyorum.“

'İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİM'

Beşiktaş’ta çok iyi bir kamp dönemi geçirdiğini, maç eksiği dışında eksiğinin bulunmadığını sözlerine ekleyen Fahri, antrenman olarak üst seviyede olduğunu vurguladı.

Beşiktaş'ta geçen yıl fazla forma şansı bulamadığını hatırlatan Fahri, 'Bunun etkisindeyim. Oynamam gerektiğini düşünüyordum. Ben sürekli oynayınca başarılı olan bir futbolcuyum. Burada yeniden geçmişte yakaladığım başarıları yakalamak istiyorum. Şu an için tek düşüncem Rizespor'un başarısı. Takıma çok yararlı olmak zorundayım. Çünkü çok büyük sorumluluklarla buraya geldim. Bunu herkes bilsin. Diğer takımlardan gelen bütün teklifleri de reddettim. Diğer bir hedefim de Beşiktaş'a yeniden dönmek. Burada bu sene hedeflerimi gerçekleştirip gelecek sene Beşiktaş'a döneceğim. Dönüşümde neler olacağını herkes görecek' diye konuştu.

Öte yandan Çaykur Rizespor, Trabzonspor maçının hazırlıklarını teknik menajer İsmail Coşkun gözetiminde sürdürdü. Antrenman öncesi bir grup taraftar futbolculara çiçek vererek başarılar diledi.

hurriyet.com

Editör: HABER MERKEZİ