Çaykur Rizespor, Cuma akşamı saat 21.00’de kendi evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıkları sürdürüyor.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Mehmet Özdilek yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor’da antrenman öncesi yeni transfer Murat Duruer ve takım kaptanı Kıvanç Karakaş bir açıklama yaptı.

Bu sezon Antalyaspor’dan Çaykur Rizespor’a transfer olan Murat Duruer basın toplantısında yeni sezonun sakatsız, kazasız, belasız geçmesini dileyerek “Sezon öncesi iyi bir kamp dönemi geçirdik. Yeni katılan arkadaşların kaynaşmasıyla bir takım olduk. Gençlerbirliği maçı ile lige başlıyoruz. İlkler hep zordur. Evimizde oynayacağız için bir avantajımız var. Lige iyi başlamak istiyoruz. Dün de Galatasaray-Fenerbahçe maçını izledik, iki takımımda tam hazır olmadığını gördük. Biz lige iyi başlamak istiyoruz. Rakip hocamızın tanıdığı bir takım. Rakibimiz iyi bir takım. Orta sahada etkililer, bunu analizde bize hocamız anlattı. Bende orada oynadım. Bizim ne yaptığımız önemli. Rakibe çok bakmıyoruz. Mehmet hocanın isteğiyle Rize’ye geldim. Bu sezon hocam bana orta sahada görev verirse oynayacağım. En rahat oynayacağım yer orası daha önce farklı mevkilerde de görev aldım” diye konuştu.

Takımda bu sezon kaptan seçilen Kıvanç Karakaş, sezonun her takıma hayırlı olmasını dilediğini söyleyerek, “Yeni sezona yeni bir hoca ile iyi bir kamp yaparak hazırlık maçları yaptık. Gençlerbirliği maçında hedefimiz iyi bir başlangıç yapmak. Bunun için çalışmaları yaptık. Mehmet hoca bizim için değerli; bize çok yakın ve sıcak kanlı. Ciddi ve disiplini ön planda tutuyor. Geçen yıl en çok sarı kart gören oyuncuydum. Bu sene bunu minimuma indireceğim. Bana bu sezon verilen kaptanlığı en iyi şekilde yürüteceğim. Geçen seneki sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. İyi başlayıp ligi de iyi bitirmek istiyoruz. Geçen sezon bize destek veren taraftarları yine bizi desteklemeye çağırıyorum. Bu sezonda bizi yalnız bırakmasınlar” şeklinde konuştu.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ