Rize Ekrem Orhon Stadında Çaykurspor’a konuk olan Çayelispor, rakibini 4–1 mağlup etti.  Çayelispor başlama vuruşunun ardından oyunun kontrolünü eline alarak, sağlı sollu geliştirdiği ataklarla gol bulmayı hedefledi. Çayelispor ilk golünü karşılaşmasının 27. dakikasında uzun sakatlığın ardından yeniden formasına kavuşan Ali Palaç'ın ayağından buldu. Maçın 32. dakikasında ise sahneye çıkan usta golcü Kadir Cevahir, attığı muhteşem golle farkı ikiye çıkardı.

İlk yarıda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı Çayelispor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının başlaması ile birlikte, mağlup durumda olan Çaykurspor ilk ve tek golünü bulmuş oldu. Erken buldukları gol ile beraberlik için umutlanan Çaykurspor ataklarını sıklaştırdıysa da, Çayelispor’un usta defans oyuncuları ataklara geçit vermedi. Karşılaşmanın 71. dakikasında Çayelispor adına sahneye tekrar çıkan takımın en golcü oyuncusu Kadir, attığı golle durumu 3-1'e getirerek farkı tekrar ikiye çıkardı ve gollerine bir yenisini daha katmış oldu. Karşılaşmanın 72. dakikasında Serhat’ın yerine oyuna giren Mehmet Emin Fettahoğlu atığı golle durumu 4-1’e getirerek maçın sonucunu belirleyen isim oldu. Bu sonuçla Çayelispor 7’de 7 yaparak puanı 21’e yükseltti. Çaykurspor ise 9 puan’da kaldı.

Çayelisporda defans bloğunu organize eden, defansın adeta bel kemiği haline gelen takım kaptanı Gürcan Karul, maç sonunda Çayhabere konuşarak; 'Takım çok iyi durumda.Arkadaşlık ve yardımlaşma üst düzeyde.Bunu zaten sahada yansıtıyoruz.Bol gollü maçlarla taraftarlarımıza seyri güzel maçlar izletmeye çalışıyoruz.Taraftar desteğine her maçta ihtiyacımız var.Biz nasıl ki üstümüze düşeni yapıyorsak, taraftar da üzerine düşeni bu zamana kadar yaptı ve bundan sonra da yapacaktır.Bizi izlemeye devam edin' dedi.

Fotoğraflar: A. Ziya Suiçmez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ