Trabzonspor'la karşılıklı olarak sözleşmesini fesheden ve Çaykur Rizespor ile anlaşan Doğan Erdoğan önemli açıklamalar yaptı.

Doğan Erdoğan, "Babam Samsunlu, annem Rizeli, ben de memleketimdeyim, Trabzon da buraya fazla uzak değil ama Trabzon ve Rize arasında bakış açısı olarak farklılıklar var" dedi.

"Ayrılık planlı değildi"
Tecrübeli futbolcu, "Trabzonspor'dan ayrılığım planlanmış bir şey değildi. Hızlı bir ayrılık oldu. Sürekli oynamaktan yanayım. Samsunspor'da serbest kaldıktan sonra Avusturya'ya Lask Linz'e gittim. Hep bir sonrasını düşünerek hareket ettim. Bu ayrılığı bir kariyer planlaması olarak da değerlendirebilirim" şeklinde konuştu.

"İyi bir yıl geçirdik"
Trabzonspor'da istediği performansı tama olarak sahaya yansıtamadığını ifade eden Doğan, "Trabzonspor'da istediğimi gibi oynayamadım. Hep daha iyisini yapmak isterim. Art arda 3-4 maçta 11'de olmanız gerekiyor, takıma daha iyi adapte olmak için; ama maalesef, Trabzonzpor'da hiçbir zaman art arda 3-4 maçta 11'de olma şansı verilmedi. Trabzonspor'da herkese çok teşekkür ederim. Kupa kazandık, çok güzel bir yıl geçirdim. İyi bir şekilde ayrıldık. Bence bana hiçbir kapı kapalı değil" diye konuştu.

"Merkez orta sahada daha iyiyim"
Doğan Erdoğan, "Kendimi orta sahanın merkezinde daha başarılı oluyorum. Oyunu yönlendirmek, oyunu kuran oyuncu olmak istiyorum. Stjepan Tomas ile takıma gelir gelmez konuştuk. Benimle ilgili beklentilerini söyledi. Kendisiyle tüm konularda anlaştık" şeklinde konuştu.

Radyospor

Editör: HABER MERKEZİ